Nej men USCH!!!

4,6 grader, vågrätt regn och BLÅSIGT!!! Är det det här som kallas sommar??? Dom inte särskilt många växterna har fått flytta ner på balkonggolvet igen för att inte blåsa bort och själv håller jag mig inomhus och spelar dataspel för att inte blåsa bort jag heller. Nu skulle det inte sitta fel med en brasa! Närmaste öppna spis finns dock hos mamma och jag tänker inte, repeterar INTE, ge mig ut i det här vädret. *gnyrf*

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nej men USCH!!!

 1. Elle skriver:

  Inte mycket roligare här. Jag fick ställa in ett besök på en ”blommarknad” som vi sedan veckor planerat att besöka. (Vi = jag och en kompis)
  Nu sitter jag hemma med huvudvärk och är uttråkad istället… :-(

 2. Hedvig skriver:

  I´m back!

  Och här har det hänt gerejr minsann! Måste bara säga att jag älskar din balkong… så fin! :)

  Kram