Dags att sy nya sommarklänningar

Klänningstyger

Jag är ju inte direkt typen som ”trivs bäst i jeans och t-shirt” eller ”alltid klär mig i svart” precis. LOL Nej fram för starka färger och brokiga mönster som gör en glad i stället. Och man kan VISST ha rosa klänning med ugglor på fast man är över 40! Jag lovar! Möjligtvis finns risken att folk tror (upptäcker?) att man inte är riktigt klok men det bjuder jag på i sånna fall.

Det här inlägget postades i Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dags att sy nya sommarklänningar

 1. Hedvig skriver:

  Jag dör för uggletyget! Typ det finaste tyg jag sett på år och dar!!!

 2. LadyNight skriver:

  Jag måste hålla med om uggletyget, himla fint! Måste nog ta en titt till på Jysk ^^ Köpte ett litet mini vitrinskåp där härromdagen som Shilou ska få bo i (ja, den har 4 st ”rum” så det KAN få plats för mer småttingar).

  Och vad mysigt med hemmasydda sommarklänningar i glada färger. Vill också! Fast jag gillar ju iof jeans också och svart är en favoritfärg LOL

  • Annefia skriver:

   Spännande med Shilous nya hem och det ÄR ju bra att ha plats för fler. LOL

   Det är ju inget som hindrar att man har BÅDE svart, jeans OCH färgglada klänningar (fast kanske inte allt på en gång. LOL) Med svart kan det ju vara så att det antingen är en färg man väljer för att man är för feg rädd för att använda andra färger eller också kan det ju vara en färg man verkligen ÄLSKAR och ja, i mina ögon är det ju lika okej att älska svart som att älska rosa eller vilken annan färg som helst.