Mitt syskrin

Jag har ett väldigt fint och praktisk syskrin som jag har haft i många år. Det har två våningar, den övre, urtagbara våning har olika fack och i locket finns en nåldyna och två fickor så i normala fall brukar mina sysaker vara ganska välorganiserade.

Mitt fina syskrin

Men den senaste tiden har syskrinet varit ett enda kaos. Det har sett ut lite grand som om någon dragit ut syskrinet från hyllan, vänt det upp och ned och hällt ut alla sakerna på golvet och som om någon annan sen, mycket skyndsamt, skyfflat tillbaka alla sakerna igen. Det har till och med mycket grand sett ut så, eftersom det är just det som har hänt.

Mitt stökiga syskrin
Men nu är det ordning på torpet i skrinet igen, så nu kan jag hittade både undertrådspolar och den vita trådrullen när jag ska sy mina klänningar.

Mitt nystädade syskrin

Mina färgsorterade trådrullar

Min oskyldiga katt

OBS! Katten som förekommer på bilderna har inget med innehållet i blogginlägget att göra. Katten som inte förekommer på bilderna har däremot massor med innehållet i blogginlägget (och i sykorgen) att göra.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mitt syskrin

 1. Jag skriver:

  Dessa små klå”kloiga” katter!
  De kan verkligen ställa till det, när de försöker vara hjälpsamma.
  Men man förlåter dem snabbt, för de ser så oskyldiga ut med sina blå ögon.

  • Annefia skriver:

   Måns är ju i en riktigt slyngelålder just nu när han ska vara på ALLT, i synnerhet sånt han VET att han inte får röra. Men jo, det är svårt att vara arg särskilt länge. LOL

 2. LadyNight skriver:

  Men Måns då! Smulan däremot ser ut som om hon övervakar hela arbetet, så allt blir som det ska igen. Tur att det är ordning och reda på en av katterna iaf =P