Trevlig midsommar!

Hoppas ni får en riktigt underbar Midsommarafton!!!

Själv ska jag fira midsommar ihop med min sprillans nya pionklänning…. och ja, eventuellt ihop med några människor och en eller annan blomma och sill också förstås.

Fläderblom

Den här månaden har det verkligen inte blivit mycket bloggat från min sida men förhoppningsvis får jag mera tid för er igen efter helgen. Eller ja, kanske borde jag hoppas på att jag INTE får tid att blogga då heller? LOL Jag menar, det, är ju inte direkt fel att vara upptagen med sommaraktiviteter (inte ens om vissa av dom är en smula nördiga). Jag har i alla fall inte givit upp bloggandet för gott, det är bara typ lite sommarlov.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Trevlig midsommar!

 1. Elle skriver:

  Jag har inte heller hunnit blogga mycket den senaste tiden, en passar på att titta in till dig för att se hur du har det under midsommar. Här firar man inte alls och det känns rätt konstigt att veta att så många sitter och firar medan jag har en helt vanligt dag. :-/
  Ha en skön helg!
  Kram

  • Annefia skriver:

   Det måste kännas en smula konstigt. Själv hade jag nog försökt införa en del svenska traditioner och högtider i familjen om jag hade flyttat utomlads. Barnen är ju trots allt halvsvenska även om dom är uppväxta i Tyskland. Jag hoppas att du har en trevlig sommar även utan midsommar dock.

 2. Hedvig skriver:

  Glad midsommar i efterskott! :)

 3. LadyNight skriver:

  Hos mig har det varit lite öde på bloggandet också, vilket påverkar och minskar min”stalking” på andra bloggar…varav detta: Trevlig midsommar i efterskott! :P

  • Annefia skriver:

   Jag känner igen det hela. Jag är i och för sig något bättre på att läsa bloggar än på att blogga ( i synnerhet som jag lagt några bloggar jag brukar läsa i malpåse över sommaren för att hinna med favoriterna) Däremot är jag nästan lika illa på att kommentera som på att blogga så det är ju ingen som märker att jag läser. LOL