Garn, garn, garn!!!

Jag måste bara visa mina jättefina, supertunna virkgarner som jag fått från snälla Johanna. Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra med dom, blir lite sugen på att virka spets faktiskt. Hm.. kanske nån liten söt uddspets till en dockklänning, bara jag kommer igång med skapandet igen efter den senaste upptagna tiden. Har lite svacka i lusten nu ett tag, så där som det blir när nånting man sett fram emot och ägnat en massa tid åt är över (=färdigt, inte i nån negativ betydelse, men ändock).

Tunna garner och andra tunna strån

Dom där spröten i förgrunden är inte virkgarner dock utan Måns morrhår. =^..^=

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Garn, garn, garn!!!

  1. LadyNight skriver:

    Dockklädersgarner! Mums <3

  2. Sanna skriver:

    Alltid lika härligt inspirerande när det dyker upp pysselmaterial bara sådär! Jag håller med LadyNight..perfekt för att göra dockkläder utav.. ;)

    Kraaaam
    Sanna