Lite kylslaget…

Strålande solsken och -12 när jag var ute och fotade naglarna inför morgondagens nagelvårdsresa, en kvart senare var det -13. Nu är det mörkt, -15 och hastigt sjunkande. Börjar bli lite kylslaget kanske men oh så vackert.

Får jag välja tar jag hellre sol och en rejäl dos kallgrader än plusgrader, regn och dimma. Men så har jag också varit ute och grillat i -32 en vinter. Väldans mysigt men man måste att vara snabb så inte maten kallnar och det gäller att ta med varm dryck för den kalla fryser till is på en gång.

Vinterutsikt från balkongen

Vinterutsikt från balkongen

Vinterutsikt från balkongen

Det här inlägget postades i Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lite kylslaget…

  1. Sandra skriver:

    Härliga bilder. Kylan har sin charm!