Min önskelista

Jag vet inte hur många av er som är listnördar och tycker att det är kul att kolla på folks önskelistor men om ni är det kan ni hitta min önskelista här nu (eller uppe under bannern) Och ja, vi pratar naturligtvis nagellacksönskelistan. Jag har visserligen en BJD-önskelista också (betydligt kortare) och jag önskar mig en himlans massa andra saker här i livet men nu får ni hålla till godo med lacklistan. Den är förövrigt inte komplett än, jag önskar mig t.ex många fler China Glaze och OPI lack än vad som står med, men ja, jag befarar att listan aldrig kommer bli helt komplett för jag hittar ju ständigt nya lack jag vill ha. LOL

Det kanske ska tilläggas också att det är en ÖNSKE-lista, inte en inköpslista, så jag har inte brytt mig om att kolla om lacken är ”hard to get” eller kanske t.o.m. och med ”impossible to get”. Även om jag kanske aldrig kan få tag på vissa lack förtjänar dom sin plats på listan. Dessutom är det ju gratis att önska! Jag kommer dock bocka av dom lack på listan som lyckas hitta sin väg hem till mig under året för det kan vara roligt att kolla tillbaka på senare för att se hur många av ens önskningar som uppfyllts.

Säg gärna till om jag lyckats skriva in nått lack under fel tillverkare. Det är lätt hänt ibland.

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Min önskelista

 1. Sussie skriver:

  Hehe, ja älskar att göra listor! För alla möjliga saker, och gärna lappar också, mitt skrivbord är överfyllt av lappar för det mesta :) Kul att se folks lackönskelistor, man kan få bra tips på sånt som man själv kan önska sig också :)

  • Annefia skriver:

   Det är ju lite av faran… och nöjet… med att läsa andra önskelistor. LOL Man blir nyfiken på vad som är så speciellt med ett visst lack och när man sen kollar upp det är man fast själv.

 2. Helena skriver:

  Jag är en listnörd av stora mått :)

 3. Sminkan skriver:

  Jag kan uppfylla två av dina önskningar tror jag. Orly Spazmatic är det blå glittret, eller hur? Och Princess Tears från A England gillar inte jag alls. Maila mig din adress så ska jag försöka skicka dem till dig när jag hittar ett bra kuvert. ;D

  sminkan_@hotmail.com är min mailadress.

  • Annefia skriver:

   Åh vad du är gullig! Ja, Spazmatic är det knallblå glittret från Flash Glam FX kollektionen. Jag och blått glitter du vet… LOL Princess Tears antar jag är lite mera udda för att vara mig.

   Mail på väg!

 4. Fröken Nilsson skriver:

  hihi fixar till min önskelista just i denna stund….den blir bara längre ju fler inlägg som läses ;)