Claudia Sparkling Purple

I dag har det varit riktig solsken! Hurra! Mestadels bakom molnslöjor men ändock! :o)

På lackfronten tänkte jag visa ett budgetlack från Claudia i dag, Claudia Sparkling Purple. Det här med budgetalternativ kan ju vara bra för fattiga sjukpensionärer som mig och rent utseendemässigt tycker jag att det här lacket är nog så snyggt, en rosa jelly smockfull med rosa glitter = tre saker som jag gillar. (Claudia kallar det ju sparkling PURPLE men det är rosa i mina ögon i alla fall.) Dessutom var det här mitt första glitterlack (om man bortser från lack jag köpte i slutet av 80-talet då) så det ligger mig varmt om hjärtat även nu när jag har andra, mera flådiga glitterlack.

Claudia Sparkling Purple

Men om jag älskar utseendet på det här lacket så kan jag verkligen inte säga det samma om den tjocka, kletiga svårmålade formulan. Dessutom skaffade jag lacket på den tiden jag inte visste att man kunde tunna ut besvärliga lack med hjälp av Seche Restore så första halvan av flaskan var en kamp att lacka med med och tillslut blev lacket stående som ett sånt där lack man tycker mycket om av olika orsaker men ändå inte använder.

Claudia Sparkling Purple

Men så blev jag helt plötsligt sugen på att lacka med Sparkling Purple igen, för nån vecka sen, och med en rejäl dos Seche Restore så blev formulan riktigt trevlig och lätt att lacka med och jag tycker lacket vann utseendemässigt på att varje enskilt lager blev tunnare och skirare också.

Claudia Sparkling Purple

Tyvärr är dock penseln väldigt budgetmässig och tråkig att måla med… och kort… alldeles för kort. När jag målade sista lagret var jag i princip tvungen att skruva på korken och vända på flaskan för att kunna få lack på penseln… för VARJE nagel. Pust!!! Så risken är nog stor att det stackars lacket blir stående igen även om jag har halva flaskan kvar.

Claudia Sparkling Purple

Kommer jag trots problemen köpa fler Claudialack? Tja…. jag ÄR fattig så skulle jag snubbla över ett Claudialack som är både tillräckligt snyggt och tillräckligt billigt skulle jag kanske slå till igen. Däremot skulle jag nog inte köpa på mig några större mängder av Claudialack, då sparar jag hellre ihop pengarna till ett enda lack av bättre kvalitet.

1 lager Seche Base
3-4 lager Claudia Sparkling Purple
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Claudia, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Claudia Sparkling Purple

 1. Anna-Cee skriver:

  Haha jag tycker också att det var mer rosa. Fint!

 2. Sminkan skriver:

  Jag tycker det ser fint ut!

 3. Charlotta skriver:

  Tycker det är jättefint! Älskar blinget i det här lacket :-)
  Synd att din flaska var så dålig i konsistensen :-(
  Har själv en flaska,och konsistensen på den är jättebra!

  • Annefia skriver:

   Vilken tur att ditt lack var så mycket bättre i konsistensen. Kanske ska man våga sig på en refillflaska trots allt? (Om jag snubblar över den igen vill säga)

 4. Lela skriver:

  Brukar köpa Claudia när jag är på Ge-Kås. Mest så där på skoj just för att de är så galet billiga där. Det finns ett och annat guldkorn och detta är ett av dem:)

  • Annefia skriver:

   Det är verkligen ett guldkorn!

   Skulle önska att jag kunde köpa Claudialack lika billigt som ni verkar kunna göra på Ge-Kås. Då har man ju verkligen möjligthet och råd att leta efter guldkornen.