Min (blivande) filt!

Ska vi återgå till ursprungstemat för bloggen en kort stund och ta ett litet pysselinlägg kanske? Ja,inte MITT pyssel naturligtvis för jag har fortfarande en långvarig svacka när det gäller traditionellt pysslande men får utlopp för min kreativitet genom nagellackandet i stället = nöjd och glad ändå, utan istället mammas pyssel men TILL mig.

Filten, fortfarande i västolen

Min mamma har nämligen just vävt en filt till mig! Weeehooo! Den är inte färdig än dock. Visserligen är den färdigvävd och urplockad ur väven och jag har fått titta på den och klappa lite på den, men i dag har den skickats iväg på kardning/filtning eller vad det nu kan heta och det är ju fört efter det den kommer kännas som en riktig filt. Men lite sneak peaks och före-bilder kanske kan vara kul? Mamma har skickat bilder kontinuerligt på utvecklingen och JAG har i alla fall tyckt att det varit kul, man jag kan ju var en liiiten smula partisk med. LOL

Färdigvävd men inte färdig än

Ser ni förövrigt den lilal, mjuka, fluffiga brunvita ”kudden” på mammas säng? Det är Bill! Han blir 18 år i höst och är son/lillebror/kullbror till mina gamla ragdolls. Där jag har haft otur med mina älsklingar och förlorat dom till diverse sjukdomar under dom senaste åren så har mamma haft tur och fått behålla Bill. Förövrigt är han även släkt med Måns på långt håll eftersom Bills pappa finns med i väldigt många ragdollstamtavlor och så även Måns.

Det här inlägget postades i Katterna, Övrigt, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Min (blivande) filt!

 1. Sminkan skriver:

  Vilken fin filt! Jag skulle vilja kunna väva men jag har inte tagit tag i det. samma med brodyr. Vore kul men när ska man hinna?

  • Annefia skriver:

   När du går i pension förmodligen!

   Själv har jag bara vävt några trasmattor hos mamma men mamma själv har gått på kurs och lärt sig mera avancerade saker också. Att brodera däremot är definitivt min grej men det går i perioder och nu var det länge sen.