L.A. Colors Treasure Island

Nej, nu kör vi lack igen va så ni inte tröttnar på björkar och sånt!

Lacket jag bär på naglarna just nu är L.A. Colors Treasure Island. Treasure Island är ett lack som består av en klar bas alldeles fullproppad med turkos microglitter, så pass mycket glitter att det inte är några som helst problem att få lacket att täcka på egen hand. Jag målade tre lager men täckningen är riktigt bra redan vid två lager.

L.A. Colors Treasure Island

Lacket är dessutom väldigt lätt och trevligt att måla med och lämnar en sockrig, sandpapprig yta som jag tror skulle tilltala dom som gillar strukturlack av den lätt skrovliga typen (inte för att jag testat dom men misstänker att Zoyas strukturlack känns ungefär så här). Själv föredrog jag dock att lägga på några lager överlack som vanligt.

L.A. Colors Treasure Island

Det är allt igenom ett väldigt snällt, snyggt och trevligt lack men just nu kan jag inte komma på så mycket mer att säga om det. Min fantasilöshet beror antingen att jag har huvudvärk eller att jag är så där himlans sugen på nästa manikyr (om den blir bra kommer den dyka upp på söndag) eller mest troligt en kombination av båda delarna.

L.A. Colors Treasure Island

1 lager Essie Nourish Me
3 lager L.A. Colors Treasure Island
2 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i L.A. Colors, Nagellack och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till L.A. Colors Treasure Island

 1. Åhhh så vackert!! :-) Älskar färgen och glittret! :-)

  • Annefia skriver:

   Visst är det snyggt? Dock är jag inte så där JÄTTEförtjust i själva glittret just nu eftersom jag precis tillbringat en halv evighet med att ta bort lacket (svårare än dom flesta av mina glitterlack kan jag ju säga) och nu har glitter typ överallt. Men när det satt på naglarna som det skulle, DÅ gillade jag glittret.

 2. Emma P skriver:

  Väldigt blingigt och fint!

 3. Sminkhörnan skriver:

  Jättesnyggt! Snygg färg och snygg struktur =)

 4. Lela skriver:

  Ser väldigt, väldigt fint ut:) Gillar att det mer gnistrar än blingar.

  • Annefia skriver:

   Då skulle du ha sett det IRL, väldigt gnistrigt när solen träffade det, men precis som du säger mera gnistrigt än blingigt.

 5. Sminkan skriver:

  Det ser jättefint ut på dig!

 6. Sussie skriver:

  Wow, detta var vackert, det glittrar som vattenytan när solen speglas i havet :)

 7. Sanna skriver:

  Älskar den turkosa lacken.. <3

  SV: Ja minst 4år till hoppas jag att jag skall "inspireras" att blogga och dela med mig lite utav vårt liv.. =)

  Sköt om dig gumman! <3
  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Visst är färgen härlig!

   Jag är glad att jag får ha dig kvar i minst fyra år till. Jag hänger ju kvar som trofast läsare även om jag är lite dålig på att kommentera just nu.

   KRAM!

 8. Åååååååh så sjukt snyggt!!! Verkligen jätteläckert :-D

 9. Alexandra skriver:

  Detta var härligt! Fin färg!

 10. LadyNight skriver:

  Tjusigt! Och underbar färg! Måste uppdatera min lacklista…