Nästan som i visan!

Bara mandelblommen saknas!

Gullviva

Mandelblom (saknad)

Kattfot

Blå Viol

I går var jag på årets första ötflykt (dvs utflykt till en ö). Vi åt glass och fotade vårblommor och hade allmänt trevligt. Tyvärr är blombilderna en smula suddiga eftersom dom är fotade på långt håll från bilen (och violerna såg jag inte förrän kom hem så där hade jag dessutom fokusen inställt på ett helt annat motiv). Alla bilderna föreställer kanske inte blommor heller men nu ska vi inte vara så kinkiga. Är ni som mig så uppskattar ni ALLA vårtecken, både dom suddiga och dom lurviga.

Krysset är klickbart

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nästan som i visan!

 1. Åhh gullviva som är Närkes landskapsblomma, nu får jag lite hemlängtan efter min hemstad Örebro! ;-)
  Fina bilder du tagit! :-)

  • Annefia skriver:

   Nej men kommer du från Örebro?!! Där har jag bott och pluggat ett år och jag kommer från Örebro län om än inte från Närke (dock bodde jag i Kumla som riktigt liten och det är ju Närke). Även jag har hemlängtan, så här års i synnerhet till Trystorps Ekäng (vet inte om du brukade åka på vårutflykter dit?).

 2. Sminkan skriver:

  Vilken lurvig liten kattass! Vårtecken är alltid bra!

  • Annefia skriver:

   Håller med, vårtecken är ALLTID bra!

   Jag brukar säga att ragdolls har fel på bromsystemet för det är inte alltid så lätt att bromsa med så mycket fluff under tasarna.

 3. Pingback: NailArt Sunday: Rosendecoupage | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack