Gigantisk pauskatt!

Eftersom jag är en liten smula överansträngd nu (och med liten smula menar jag egentligen väldigt mycket) och därför inte riktig orkar fota, redigera bilder och lackblogga som vanligt så tar vi en liten pauskatt i stället (och med liten så menar jag egentligen enorm).

Måns (och mamma)

Måns fyller två år i juni och han har helt enkelt hunnit bli rätt så stor nu och då har han ändå inte vuxit färdigt än. Dock ska väl tilläggas att han inte är lika rund om magen som det ser ut, han har bara massor av med lång, tjock och fluffig päls där.

Kanske också bäst att tillägga att Måns alltså är ragdoll och tycker att det är helt okej att leka trasdocka ibland, i synnerhet när det (som här på bilden) är min mamma som håller i honom. Måns ÄLSKAR sin ”mormor” och spinner alltid ljudligt hur hon än vänder och vrider på honom. Bilden föreställer alltså en lycklig katt som kärleksfullt tittar på den som håller i honom, inte en ”stackars” katt som man håller obekvämt mot hans vilja.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Gigantisk pauskatt!

 1. Bam skriver:

  Haha, vad söt. Har också haft ragdolls, dom blir verkligen gigantiskt långa!

  • Annefia skriver:

   I synnerhet hanarna kan ju bli jättelika! Måns uppfödare hade en en riktigt bjässe hemma (dock inte Måns pappa, honom har jag aldrig träffat)

 2. Sminkan skriver:

  Vilken härlig myskatt! Signe, som ju är en Birma, har likadan fluffig mage. :D

 3. LadyNight skriver:

  Awww. Vilken gosig bamse! Definitivt större än min plutthund, som dessutom är lågt ifrån lika medgörlig när man råkar bära honom konstigt LOL

  • Annefia skriver:

   Han är inte LIKA medgörlig mot mig. LOL Ja alltså, han är supersnäll och hur lätthanterad som helst men när matte håller honom vill han gärna vara med och bestämma hur och hur länge. När mamma håller honom får hon gärna slänga och vända hur mycket som helst med honom, bara hon jagar honom en stund först (Det är deras gemensamma favoritlek och det absolut bästa Måns vet)

 4. Camilla skriver:

  Haha, vilken hyseriskt stor katt. Hysteriskt mycket hår överallt … eller? ;-)

  • Annefia skriver:

   Visst hårar han den ”lille” men jag har haft katt i snart 30 år (som mest 5, varav 4 ragdolls=pälsfluffar) och hund med under en period så jag är rätt härdad. LOL men jag har alltid en pincett med när jag lackar naglarna för att plocka bort katthår.