Ny akvariebild!!!

Blixten! Blixten var det som ställde till det på förra bilden och fick akvariet att se supersunkigt ut. Alltså, det är fortfarande i desperat behov av en uppfräschning, med mina mått mätt i alla fall, men lika illa som på den bilden är det alltså INTE.

Bättre akvariebild!

SE BILDBEVIS!!!

Nu är ju bilden grynig och lite suddig i stället pga den avstängda blixten men det kan jag leva med i det här fallet. Phew! Nu behöver jag inte skämmas ögonen ur mig längre.

Känner mig grymt sugen att byta ut en gamla bilden och skriva om hela inlägget dock…. Men det vore kanske att betrakta som falsk bloggning? Och den gamla bilden har ju viss charm också, typ ovanpå akvariet.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ny akvariebild!!!

 1. Du har ett jättefint akvarium :-D
  Jag själv tänkte starta upp mitt när jag får skattepengar.Har ett sexkantigt på ca 120 liter.Så det är inte så stort,men förhoppningsvis blir det fint:-D

  • Annefia skriver:

   Tack! Själv tycker jag ju det ser ut som hej kom och hjälp mig just nu men det är ju för att växterna är så pass viktiga för mig.

   Jag får tillbaka 150kr tror jag, det blir inte mycket spännande för det. :o( Men det skulle vara jättekul att följa när du startar upp ditt kar i bloggen… eh ja, alltså, följa det i bloggen, du startar ju inte upp det där.. eh, jag du vet vad jag menar. LOL

 2. Pingback: Nya fiskar till akvariet! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack