Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder)

Ni kanske minns att jag för ett tag sen visade Darling Diva Polish Soft Kitty över lite olika pastellfärgade lack? Den här gången tyckte jag det kunde vara kul att testa lacket för sig själv också, och det var det ju, kul alltså, eller rättare sagt, det var både kul och tråkigt. Kul för att jag tycker att lacket är sååå mycket snyggare så här och tråkigt för att det är så tjockpackat med glitter att naglarna blir alldeles knöliga och fulla med dalar, berg och kratrar. Inte blev det bättre heller av att överlacket jag använde inte alls är lika bra som Seche Vite på att jämna ut dalar, berg och kratrar så slutresultatet blev bara tjock, klumpigt och väldigt knöligt… men snyggt i färgen.

Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder)

Problemen syns bäst på ring- och lillfingret på bilderna och det är verkligen synd på ett lack som jag i övrigt gillar så mycket och som blev så mycket snyggare utan underkläder. Men jag tror att det gäller att hitta dom rätta underkläderna till det trots all (nude? ljuslila? svart???) och använda max två lager av Soft Kitty.

Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder)

Jag tror dock inte du behöver oroa dig om du har det här lacket på din önskelista för vad jag kan förstå så är det här en gammal version av Soft Kitty (har fått det från Sminkan så jag vet ju inte när det är inköpt). Om man jämför med Ann-Sofie/Colour its version så kan man ju tydligt se att hon har den nya etiketten medan jag har den gamla och hennes lack är mycket mera varmt persiokrosa i tonen medan mitt snarare är ljust grålilarosa. Dessutom, om man tittar noga på flaskorna kan man se att hennes flaska inte alls är lika fullproppad med glitter som min så jag skulle tro att formulaproblemet är löst vid det här laget. Tyvärr innebär det ju att man inte får samma färg på lacket längre och om jag ska vara ärlig så gillar jag min version bättre, trots glitter-formula-knölighetsproblemet. Ska bara hitta rätta sättet att bära det bara så, se fram emot mera experimenterande med Soft Kitty (eller fasa för det om du inte råka gilla det här lacket alls. LOL)

Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder)

1 lager Essie Nourish Me
4 lager Darling Diva Polish Soft Kitty
3 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder)

 1. Åhhh så vackert :-D
  Jag är jättesvag för lack som blir så här eteriskt vackra,……………..supervackert lack helt enkelt :-D

  • Annefia skriver:

   Visst är det vackert! Jag älskar eteriska lack jag också! Ibland vill man ha dramatiskt och färgstark och ibland skirt och eteriskt.

 2. Sminkan skriver:

  Jag vet! Jag kom på vad som skulle passa under! Något av OPI NYC Ballet-lacken! Don’t Touch My Tutu eller den ljust lila, vad hette den? Care to Danse? Du har rätt i att färgen gjorde sig så här, det ser jättefint ut, och med rätt undisar tror jag vi kan få det perfekt! Vi säger jag, men jag menar så klart du.

  • Annefia skriver:

   ÅH JA!!! Jag hade inte en tanke på dom lacken och ändå har jag flera av OPIs skira lack på önskelistan. Jag var inne på att testa A England Princess Tears men OPIs skira hade nog blivit sååå mycket bättre. Då kan man behålla det skira och eteriska även om man använder underkläder. Jag tycker ”vi” låter riktigt trevligt för goda råd och samarbete är ju aldrig fel. Dessutom blir ju ALLT jag gör med det här lacket en vi-grej.

   • Sminkan skriver:

    Jag undrar om jag annars kan franka en bra bas för det. Jag skulle kunna försöka. Jag har ju pigment och bas… Jag har bara så jäkla ont i ryggen just nu (är till och med hemma från jobbet) så jag vet inte om jag orkar plocka fram alla grejer.

    • Annefia skriver:

     Åh din stackare!!! Det låter ju väldigt spänande med specialfrankade underkläder (och du vet ju vid det här laget hur mycket jag gillar dina lack!) men spara det för allt i världen tills ryggen är bättre.

 3. Jaa du har rätt, det skiljer faktiskt en del i färg och glitter samt etiketten. Intressant att de ändrar på färg och glitter sådär.
  Men jag tycker det blev fint så som du gjort att bara lägga det. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Att hon ändrat på glittermängden kan jag förstå för det är helt klart för mycket i mitt lack för att det ska funka att lack flera lager med, men varför färgen är annorlunda undrar jag med.

 4. Emma P skriver:

  Ett väldigt sött lack! Men trist att den nya och gamla versionen inte är identiska, sånt leder alltid till besvikelse när man får fel sort…

  • Annefia skriver:

   Jag kan bara hålla med! Jag är ju jätteglad att jag har den gamla versionen, trots knöligheten, för det var ju det jag förälskade mig i. Om man gör en ny version med förbättrad formula (vilket jag ju kan förstå i det här fallet) så tycker jag det är schysst att kalla lacket lacket 2.0., version 2 eller liknande så folk vet.