Express Colour Crazy Frog (över Milani Gold Leaf)

Idag kör vi arkivbilder från slutet av januari. Att bilder har några månader på nacken avslöjas ju av både nagellängden och det gråbleka vinterljuset men allra främst av snön i bakgrunden på bild nr 2. Inte så mycket snö ut nu! Tack och lov!!!

Express Colour Crazy Frog (över Milani Gold Leaf)

Lacket jag tänkte visa är Crazy Frog från Express Color. Det är ett superskirt vårgrönt lack med… eh… shimmer… glassflecks…eh….. nånting (är inte så bra på att se skillnad på dom) … nått som glittrar men inte riktigt går under kategorin glitter i alla fall… i guld. Lacket är så skirt (och flaskan så väldigt liten) att jag brukar layra det över snarlika Milani Gold Leaf. Det förändrar inte utseendet på lacket men det får ju dom dyrbara små dropparna att räcka lite längre.

Express Colour Crazy Frog (över Milani Gold Leaf)

Problemet är att det Gold Leaf är lik skirt det. Enligt mina anteckningar jag jag målat fem lager här och ja, det skulle kanske inte vara fel med några lager till. Men samtidigt påminner både den ljusgröna färgen och skirheten om det allra första skimret av björklöv eller kanske ljuset som uppstår i en nyutslagen bokskog, så det är ett lack med väldigt mycket vårkänsla. Jag antar att det var vårlängtan som fick mig att måla med det i slutet av mörka, kalla januari så jag kunde drömma mig fram till den härliga årstid vi har nu (om man bortser från dagens, mindre härliga, regntunga moln då, dom drömde jag inte om)

1 lager Seche Base
3 lager Milani Gold Leaf
2 lager Express Colour Crazy Frog
1 lager Seche Vite


Edit: Kom just på att jag av en slump visar ett grönt lack på en onsdag. Jag har ju valt att ligga lågt med temadagar (bortsett från NailArt Sunday) eftersom jag upplevde det som en smula stressande att försöka hinna med, men nu när jag ändå visar ett grönt lack kan det ju vara kul att hänga med på Grön Onsdag för en gångs skull. Weee!

Det här inlägget postades i Express Colour, Milani, Nagellack och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Express Colour Crazy Frog (över Milani Gold Leaf)

  1. Sminkan skriver:

    Jättefin färg och jättefina glassflecks!

  2. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagarlista Grön Onsdag v 22

  3. Jättetjusigt :-D Och som du skriver själv så påminner det om den fina krispiga grönskan i början på våren,björklöven är dom man längar efter först!

    • Annefia skriver:

      Ja, det är verkligen nått visst med alldeles nyutslagna björklöv. Underbart!!! Björken är också mitt favoritträd (även jag älskar alla träd)