Födelsedagskalasmanikyr!

Nu förstår jag att ni alla väntar ivrigt på att få se vad jag bara på naglarna under helgens kalas. För det GÖR ni väl? Visst ÄR väl mina manikyrer liksom dagens höjdpunkt och viktigaste händelse för er? Inte det? LOL Okej, då, det räcker väl om ni är lite lagom nyfikna då. Jag är faktiskt rätt tacksam om jag slipper fullkomligt hysteriskt stalkande fans, alldeles normalnyfikna lacknördar/bloggläsare är mera lagom. LOL

Min bubbelplastmarmorerade födelsedagsmanikyr

I alla fall så valde jag att göra ännu en bubbelplastmarmorering med lite extra löst glitter. Det ÄR liksom en superenkel, ”kan inte blir fel (så länge man undviker orange) men ser ändå himla tjusig ut”-teknik. Den här gången valde jag dock lite mera kontrasterande färger med ljusblå IsaDora Cloud underst och ceriserosa Star Nails NP 05 som det översta marmorerade lagret. Jag tyckte det kunde vara kul att matcha min klänning för ovanlighetens skull. Nu visade det sig ju att det ljusblå lagret såg mera ljuslila ut efter marmoreringen men eftersom både blått och lila fanns i tyget så gick det bra ändå.

Festfixade naglar

Hur brukar ni göra? Brukar ni matcha era lack och kläder eller inte? Så där till vardags bryr jag mig inte det minsta om lacket matchar kläderna eller inte (och då är jag en sån där supermatchande person när det gäller det mesta här i livet). När jag ska göra lite halvspeciella saker brukar jag om jag kan matcha smink och smycken och sånt (och ibland kläderna) med lacket, alltså, jag utgår från lacket jag redan har på och anpassar resten efter det. Det är bara om det är riktigt speciella saker jag ska göra som jag utgår i från kläderna och sen målar en manikyr som passar till. Sen är det ju en annan femma att lack och färger ofta passar rätt bra ihop ändå eftersom jag både målar naglarna och klär mig i färger som jag gillar (även om jag är mera äventyrlig med lackfärgerna).

Mucho matchy!

1 lager Essie Nourish Me
2 lager IsaDora Cloud
1 marmorerat lager Nordic Cap/Star Nails NP 05
Löst blått glitter – okänt märke (gåva)
3 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Födelsedagskalasmanikyr!

 1. Lela skriver:

  Jag är en ordentlig matchningsnörd. Idag tex har jag neonrosa byxor och neonrosa nagellack. Något annat hade ju sett konstigt ut;)

  • Annefia skriver:

   Låter läckert! Jag är ju total matchningsnörd när det gäller allt annat (när jag jobbade skulle post it lapparna och överstrykningpennorna matcha pärmarna) men jag bekämpar den sidan lite när det gäller lack för att jag har fler färger på lack än på kläder och jag vill bära dom flesta lack mer än en dag. Det faktum att jag ju går hemma hela dagarna för mig själv ”till vardags” underlättar ju också. LOL

 2. Sminkan skriver:

  Vilken fin födelsedagsmanikyr! Det ser verkligen tjusigt ut med marmoreringen.
  Jag matchar ibland, oftare smycken och lack än kläder och lack men det beror på att 80% av min garderob är svart. eller kanske bara 70% nu, jag gjorde ett ”färgryck” förra månaden och köpte massa sommarkläder i färg.

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   70-80% svarta lack hade kanske blivit liiiite enformig att kolla på i bloggen. LOL Själv äger jag ETT svart plagg, en begravningsklänning, annars är jag väääldigt färgglad av mig. (Tyget på bilden ovan=klänningen jag bar och den är ändå ganska nedtonat jämfört med min uggleklänning)

 3. Wooooow så vackert,och vilken fin matchning,verkligen jättesnyggt :-D

  Nej jag kan inte säga att jag väljer lack och kläder i samma färger,tyvärr,….men jag tycker det går bra ändå :-D