IsaDora Ocean Crush

Så vad bar jag då på naglarna på helgens bloggfika? Jag funderade länge fram och tillbaka på vad jag skulle välja, man vill ju ha nått som känns extra kul och snyggt att visa upp när man träffar andra likasinnade. Jag funderade ett tag på nailart men när det sen var dags att lacka naglarna så kände jag att inspirationen och tiden inte riktigtfanns där så det fick bli IsaDora Ocean Crush i stället som dels matchade mina kläder (eller snarare smink och smycken) och dels ju är ett nytt lack (Även om det väl är det lack ur IsaDoras Sugar Crush kollektion som flest personer har). Tyvärr stod jag inte ut med sandpapperskänslan på naglarna (eller snarare stod jag inte ut med känslan av att naglarna fastande i hår och textiler och sånt) så jag slängde på några lagare SV vilket gjorde att ingen fick nån chans att känna hur lacket kändes. Däremot fotade jag lacket utan överlack för eran skull + att jag tog med flaskan på träffen för där finns en liten etikett där man kan känna strukturen.

IsaDora Ocean Crush - utan överlack

Ocean Crush är ett jättesnyggt lack både med och utan överlack! Färgen är turkosblå/havsblå men lacket är också duokromt i grönt och guld. Tyvärr gick det inte att fånga på bilderna men effekten syns i flaskan och i verkligheten syns den också på naglarna.

IsaDora Ocean Crush - utan överlack

Ocean Crush är som ni säkert förstått vid det här laget ett struktur/textur-lack och ytan känns lite som sandpapper. Det är dock inte ett av dom grövre struktur-lacken utan kan passa för nån som vill testa för att se om man gillar effekten.

IsaDora Ocean Crush - MED överlack

Bilden ovan är med tre lager överlack. Utöver att ytan bli trevligare (enligt mig då) så djupnar lacket i färg och glitter och blir ÄNNU snyggare med överlack. Men gillar du den sandiga yta så är lacket nog så snyggt och läckert även utan överlack.

IsaDora Ocean Crush - utan överlack

Utöver att vara duokromt och sandigt så är Ocean Crush också glittrigt, vilket som vanligt är svårfotat. Dock gick det att fånga en del av glittret på den här suddiga blixtbilden.

1 lager Essie Nourish Me
2 lager IsaDora Ocean Crush
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till IsaDora Ocean Crush

 1. Sminkan skriver:

  Det såg väldigt bra ut på dig och jag var imponerad över hur långa dina naglar blivit. De såg verkligen bra ut!

  • Annefia skriver:

   Men tack! *gör mitt bästa för att försöka rodna klädsamt* Jag har för mig att det är dags för en ny nagelvårdsresesammanfattning igen lagom till midsommarhelgen. Jag ska se om jag hinner förinställa nått.

 2. Lela skriver:

  Är verkligen toksugen på att testa min flaska efter alla bilder som vandrar runt just nu:)

 3. Sååå himla snyggt!! Älskar strukturlacken. Jag köpte Purple Crush och ser fram emot att testa det. Gillar den här också, väldigt vacker. :-)

  • Annefia skriver:

   Visst är det fantastiskt? Jag ser fram emot att se Purple Crush hos dig. Den färgen var redan slut när jag köpte mitt lack (inte för att jag hade råd med två då)

 4. Sussie skriver:

  Åh, detta är så vackert, helt bedårande! Och det verkar passande för ett så högtidligt tillfälle också :)

 5. LadyNight skriver:

  That’s it, den där SKA jag införskaffa nästa gång jag är i stan. Har liksom inget val. Bara måste. Rysligt snyggt lack >.<

  • Annefia skriver:

   Det var så jag kände första gången jag såg lacket på bild också. Jag tror att du kommer älska den här färgen! Men jag tror också du kommer falla för Pool Crush som är mörkare blått.

 6. Såååå snyggt,färgen är ju heeelt underbar :-)

 7. Lene skriver:

  Den ser meget flot ud. Havde du måske et forholdsvis nyt armbånd i blålige farver på?

  • Annefia skriver:

   Tack! Och nej, inte i lördags, då hade jag ett armband i turkost (det nya fina går ju mest i lila och lite i blått), däremot bar jag det på min födelsedag och kommer förmodligen ha det på Midsommarafton också.

 8. Emma P skriver:

  Det här var jättefint på dig! Jag har Coral Crush just nu och jag gillar strukturen faktiskt…

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Jag får nog öva mig på det här med strukturlack så jag vänjer mig. Om det bara inte fastnade i allt. Coral Crush är snyggt förövrigt!

 9. Väldigt vackert! Lacket såg jättefint ut på dig på i lördags!