DDoS, bloggfika och 3,5kg nagellack!

3Ooopsie, det blev visst en längre paus här i bloggen än planerat. Först råkade den server där bloggen ligger ut för flera DDoS-attacker och då kunde jag inte uppdatera bloggen (vilket förmodligen inte så många av er märkte dock eftersom det ändå inte gick att ta sig in på bloggen större delen av tiden).

Och sen i går var jag på bloggfika hos Sminkan* ihop med Emma* (som bakat världens godaste hallonpaj med toscatäcke) Anne/Nailtastic, Chaosophia/One Inch Nails, Jezzica/Little Miss Nailpolish, Ina/My Nailpolish Online och Sminkans mysiga kissar. Himlans trevliga tjejer, god paj (som sagt var) och en massa lackprat, kattprat och glassprat mm.

Under samtalets gång kom det här med otestade lack upp och jag sa mig inte ha ett enda otestat lack… eh.. ja… det var I GÅR det, nu har jag MASSOR!!!!!

Smitten I Feel... Wicked

Först var det ju Smitten I Feel… Wicked som jag köpt i en sambeställning ihop med Sminkan…

Depend och decants

Bakre raden fr. v. Depend 366, Depend 368, Depend 363, Depend 2062
Främre raden fr. v. Smitten Nerds! Redux, Smitten Pink Goes Good with Green, KBShimmer Shipwreck

…sen var det några Dependlack och decants (småflaskor med lite lackskvättar) från Sminkans egna flaskor som jag blivit lovad i förväg…

3,5kg nagellack

…dessutom hade Sminkan fyllt en låda med utrensade lack. Det var free for all där folk fick plocka vad dom ville och sen ”dumpades” resten på den i sällskapet som hade… färst?fåast?… minst antal lack, det vill säga jag då. Allt som allt fick jag med mig drygt TRE OCH ETT HALVT KILO (!!!) nagellack hem igår. Jag tror knappt det är sant!

Det är OPI, Orly, HM, Depend, Nyx, Color Club, China Glaze, Milani, Darling Diva, Pretty Serious och jag vet inte vad, massor av märken jag inte känner till heller.

Jag kommer inte behöva köpa nya lack på evigheters evigheter typ………………………….. fast det vet vi ju alla att det KOMMER jag att göra ändå……………….. inte för att jag behöver utan för att jag VILL……………….. å andra sidan, jag såg Sminkans nyaste lack ur Smittens sommarkollektion och dom BEHÖVER jag verkligen…………………….eh… umm… alltså… jo…. hrm… så… att……………. jag har just fått 3,5kg lack och jag sitter ändå och planerar för flera lack att skriva upp på önskelistan…………………. eh, nu pratar vi om nått annat, fint väder ute i dag eller vad säger nu? LOL

Förövrigt, det jag allra mest behöver nu är MASSOR med nya swatchstickor och en Helmer eller två. LOL Och jag lovar, ni kommer att få se mer av lacken så småningom när jag sorterat dom lite mer.

*Sminkan och Emma har alltså bloggen Sminkan & Emma ihop men jag bara kunde inte med att skriva med deras bloggnamn i texten ”…hos Sminkan/Sminkan & Emma ihop med Emma/Sminkan & Emma…” hade ju blivit fullkomligt oläsligt och förvirrande i en mera flytande text, därav en viss diskriminering LOL

Det här inlägget postades i Depend, KBShimmer, Övrigt lackprat, Smitten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till DDoS, bloggfika och 3,5kg nagellack!

 1. Hihi sååå härligt!! Ni verkar ha haft det väldigt mysigt och jag hade gärna velat vara med. :-) Ja haha nog känner jag igen mig med det där att ha massor med lack och ändå vilja ha mer och planera för lackinköp….haha…är man lacknörd så är man…eller hur? ;-)

  • Annefia skriver:

   Det hade verkligen varit kul att träffa dig och vi hade faktiskt en långväga besökare med på bloggfikat.

   Jag förstår att du känner igen känslan, med din mega haul och allt. LOL Man slutar nog aldrig drömma om nya lack.

 2. Lela skriver:

  Som att vinna på lotto, eller kanske tom bättre:)

  • Annefia skriver:

   Jag antar att det beror på HUR stor lottovinsten är, jag menar man kan köpa MÅNGA lack om man vinner några miljoner. LOL Men det känns definitivt som en jättevinst med alla lacken.

 3. Så roligt att träffa dig! Ja, nog är man sugen på fler lack även om man precis har skaffat en hel hög :D

 4. Sminkan skriver:

  Det var jätteroligt att träffas och jag är glad om du hittar några juveler i utrensningslådan. 3,5 kilo var ju en del, väger ju som Signe typ. Eller Siri. :D

  • Annefia skriver:

   Kan bara hålla med, jättekul! Och jo, jag har redan hittat flera juveler. Jag swatchade slut på mina stickor i går. LOL Och dom lacken som inte passar mig kommer jag lämna vidare till den 11-åriga lacknörden i bekantskapskretsen (eller lura på ev. bloggläsare om det är nått hon inte vill ha). Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig lite till henne. Vi har inte träffats på 1½ år nu och hennes lacknörderi har utvecklats helt utan min inblandning (eller kanske inte HELT jag hjälpte min mamma välja julklappar till henne).

   Måste nog väga Måns snart. Han kanske inte alls är så tung som jag tror? Mest är han fluff med lång kropp och långa ben men han är ju inte så kompakt än.

 5. Camilla skriver:

  Haha, 3.5 kg nagellack! :-) Så kul! Eller i nya enheten för att väga lack ”en katt lack”.

  Då har vi mycket att förvänta oss i bilder när den där katten lack ska gås igenom :-D.

  • Annefia skriver:

   Gillar verkligen ”en katt” som den nya måttenheten för lack, i synnerhet som den fulla påsen inte bara var ”en katt tung” utan också ”en katt stor”. LOL (Sen är förstås det här med både tyngd och storlek väldigt relativt när det gäller katter)

   Oh ja! MYCKET bilder kommer det bli!!! Jag kommer nog gå igenom och fota några flaskor i taget för jag vill inte ”ta in” för många lack på en gång utan ge alla lacken en rättvis chans att charma mig. Dock är jag ju sån som vill BÄRA lacken och inte bara swatcha dom så det kommer ta tid att visa allt. Men det är ju ett väldigt njutbart problem förstås!

 6. LadyNight skriver:

  Vad skojigt det låter med bloggfikan. Verkar som ni hade det riktigt trevligt :) Och OJ vad mycket lack! Riktig nagellacksjulafton ju :D

  Fast det är lite med lack som det är med typ choklad. När man väl börjat är det svårt att sluta har jag märkt. Mersmak is a dangerous thing LOL

  • Annefia skriver:

   Oh ja, vi hade verkligen jättekul! Det är synd du inte bor närmare!

   Det känns lite typ som julafton x 10 här hemma nu. LOL Men jo, jag känner igen det där med den farliga mersmaken.

 7. Hahaha,kan inte låta bli att skratta lite,…det känns lite som att det är typiskt Sminkan på nått vis att ge bort 3,5 kilo nagellack ;-) Ändå så känner jag henne inte personligen,men jag vet att hon är mycket generös! Så vilket ska du börja med? Ska bli roligt att få se swatches på lacken :-)

  • Annefia skriver:

   Jo, det är väldigt typiskt henne! Jag kan bara konstatera att hon var precis lika varm och generös IRL.

   Jag började med med Smitten Pink Goes Good With Green eftersom det är ett önskelistelack plus att jag var sugen på grönt just idag. (Fast jag har förstås ett helt gäng nya gröna att välja på nu.)

 8. Helena skriver:

  Nu svär jag lite mer över att man inte bor närmare huvudstaden. Den där fikan hade man gärna velat vara med på. Tänk vad härligt att få sitta och prata med människor som verkligen förstår ens hobby!

  Och vilken härlig hög med lack du fick med dig hem:)

  • Annefia skriver:

   Det var verkligen hur kul som helst. Det blev ju mycket ”Vad har du på naglarna?” och samtal om svårigheter att hitta bästa fotoljuset och sånt.

   Det hade varit jättekul om du kunnat vara med också! Jag har testat det här med att bo för långt bort många gånger och vet hur tråkigt det känns så jag är ju tacksam att även om jag inte bor I huvudstaden bor jag nära nog.

   Visst är det väl en spännande påse? SÅ glad!

 9. Pingback: Gästnaglar! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 10. Emma P skriver:

  Åh wow, 3,5 kilo! Verkligen en fantastisk lackskörd och en del var himla fina dessutom. Var jätteroligt att träffa dig och vad kul att du gillade pajen!:)

  • Annefia skriver:

   Det är väldigt ömsesidigt! (Och inte BARA för pajens skull. LOL) Jo, det finns många guldkorn i samlingen och jag är tacksam för att du insisterade på dubbla påsar för det blev som sagt tungt.

 11. Pingback: Color Club Space Case | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 12. Nä?! Fick du med dig alla hem sen?? Guuu vad roligt!!! :D
  Då fick du med dig lite mer än en halv Smilla hem ;) Min katt väger 6 kg… Hon borde väga runt 4 kg… :/ Hon blir så hungrig av cortisonet stackarn… Bara äter och äter…. Men hellre det än att hon ska ha ont och må dåligt!!
  Jättetrevligt att ses förresten om jag inte redan sagt det! :) Hoppas det blir fler gånger!

  • Annefia skriver:

   Japp, allihop! Jag blir fortfarande så där ”studsa upp och ned”-glad när jag ser dom där lacken.

   Stackars lilla Smilla, det är klart att det är bättre med cortisonen än smärtan och sjukdomen, trots eventuella biverkningar. Hur är det med henne nu?

   Båda mina kissar väger också mer än lackpåsen, Måns ligger på 5,4kg nu (han kommer väga mer innan han är fullvuxen och SKA ju vara stor). Men Smulan ska INTE väga så mycket som hon gör (faktikst lite mer än Smilla). Det är svårt att kombinera en katt som fortfarnde ska växa mycket mer med en katt som borde gå ner i vikt för jag kan inte gärna sätta Måns på dietfoder och så länge det finns full-foder så äter ju Smulan det. Men hon HAR minskat sen Måns slutade med kattungefoder i alla fall.

   Håller med om att vi borde ses igen! Det var jättekul!

 13. Pingback: Min lacksamling! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack