Kanske inte SÅ mycket bättre!

Jag har en stooor byrå i massiv ek fullproppad med tyg. Jag har i och för sig också en massa tyger i kökssoffan… och i en stor bag… och i en banankartong… och i ett större antal plastkassar, inknökade i diverse garderober, än jag törs tänka på, men nu var det ju själva byrån vi skulle prata om här. Jag har ju rotat en hel del i dom byrålådorna den senaste tiden och vid ett tillfälle gick det inte riktigt att skjuta in dom understa lådorna. Tillslut insåg jag att jag var tvungen att dra ut lådan ovanför helt (inte det lättaste eftersom den är snortung) så att jag kunde plocka bort tyget som ramlat ner bakom.

Men ja alltså, jag vet inte om hela blev så VÄRST mycket lättare att skjuta in lådorna för det! Det kändes som det var nått stort och lurvigt som tog emot.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Pyssel, Sytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kanske inte SÅ mycket bättre!

 1. LadyNight skriver:

  Haha, åh. Det är inte lätt alla gånger att vara nyfiken fluffkatt :P

  • Annefia skriver:

   Det är inte så lätt att HA en nyfiken fluffkatt heller! Häromkvällen var han halvvägs på väg att krypa in i den öppna spisen i stugan (trots att jag täckt för den med plastpåsar och silvertejp, spisen alltså, inte stugan.)

 2. Sminkan skriver:

  Mina älskar lådor och dessvärre är de flesta byråer jag har såna där smidiga med skenor som glider ut rätt lätt även om det är en katt som drar i dem. Fast även kökslådorna öppnar de, och lådorna i garderoben. Och torkskåpet och garderobsdörrarna. Överallt ligger det en katt.

  • Annefia skriver:

   LMAO!!! Der är stor igenkänning på det här!

   Jag hade en katt som brukade rusa in i köket, öppna ett grytskåp och krypa in och lägga sig där inne. Men tack och lov är inte Smulan och Måns lika bra på att öppna dörrar och lådor (vilket förmoidligen beror mer på dörrarna och lådorna)