Honey! I’m hooome!

Det kaaaan ju rent teoretiskt vara så att jag varit i väg på fiskesemester den senaste veckan och att ni, rent teoretiskt förstås, har fått nöja er med massor av förinställda blogginlägg. OM det nu skulle vara så så återkommer jag så småningom med andra mera normalinställda blogginlägg när jag återhämtat mig en smula. Man blir trött av att vara på semester och ännu tröttare av att åka hem igen (50 mil i ca 30 graders värme)

Men jag har haft det alldeles, alldeles underbart i alla fall… eh, rent teoretiskt menar jag förstås.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Honey! I’m hooome!

  1. Nageldraken skriver:

    Haha, det kan rent teoretiskt sett vara så att exakt samma sak gäller mig också! Fiskesemester är bra grejor, det! :-)

  2. Lene skriver:

    Jeg er meget glad for at du har haft det så vidunderligt . . sådan ret teoretisk. LOL

  3. Sminkan skriver:

    Jag har saknat dig, rent teoretiskt. :D