Smulan (+ en tjuvtitt)

I dag har det faktiskt varit … ”sol-aktigt”…. nog mycket sol för att jag skulle kunna fota Depend Peacock Shades i alla fall. Dock har jag över 70 bilder att gå igenom (!!!) så jag tror inte jag kommer hinna få upp nått inlägg om lacket idag. Ni får trösta er med en bild på Smulan så länge som dessutom innehåller en tjuvtitt på Peacock Shades där det för ovanlighetsn skull glimtar till i turkost (det gör det inte särskilt ofta)

Smulan och Depend Peacock Shades

Det här inlägget postades i Depend, Katterna, Nagellack, Prat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Smulan (+ en tjuvtitt)

 1. Sminkan skriver:

  Men guuuuuuud vad söt hon är!

 2. Emma P skriver:

  Söööta Smulan! Hon är verkligen enormt gullig!

  • Annefia skriver:

   Hon är jättegullig till sin personligheten med, väldigt kontaktsökande och vill ha ögonkontakt och min fulla upmärksamhet när vi gosar. Dock är hon väldigt blyg för främmande.