Depend 2084 – Peacock Shades

Okej, jag erkänner villigt, jag HAR kanske tjatat en smula om Depend 2084 – Peacock Shades och jo, jag kanske försöker dränka er i bilder i det här blogginlägget men jag råkar faktiskt vara alldeles väldigt grymt imponerad av det här lacket.

Depend 2084 – Peacock Shades

Okej (igen) det finns enorma mängder fantastiska duo- och multikroma lack där ute och jag har DEFINITIVT inte testa allihop, bara en liten, liten bråkdel, så jag kan ju inte säga med säkerhet att 2084 Peacock Shades är världens snyggaste multikroma lack men jag kan utan den minsta tvekan säga att det är MITT snyggaste multikroma lack. Oj vad snyggt det är och oj så det skiftar färg! Trots femitielva bilder så kan jag inte fånga det här lackets skönhet till fullo, och jo, det ÄR samma lack på alla bilderna.

Depend 2084 – Peacock Shades

Ni vet hur man ibland kan tycka att ett lack som ser väldigt duo/multikromt ut i flaskan inte alls är lika imponerande i verkligheten? Peacock Shades är supermultikromt både i flaskan OCH på naglarna och t.o.m redan på penseln. Det känns lite som när dom målar schackbrädena i tomtens julverkstad eller nått när man sitter och målar med ett lack som t.ex är 100% blått på penseln men blir 100% grönt på naglarna. Overkligt!

Depend 2084 – Peacock Shades

Det här med 100% ja, dom andra duo/multikroma lacken jag har brukar ju ha en ganska tydlig grundfärg och sen skiftar dom i färg lite beroende på hur nageln kurvar sig och hur ljuset faller, så att man ser flera färger på en gång men ändå hela tiden har en förnimmelse av vilken färg som är lackets huvudfärg. Peacock Shades är ju multikromt på det sättet också så att man ibland ser flera av dom vackra färgerna samtidigt (och jo, nog tycker jag dom påminner om påfågelnyanser alltid)

Depend 2084 – Peacock Shades

Men utöver det visar lacket också väldigt ofta en enda färg i taget och bara den färgen, men det gör det så distinkt och dramatiskt och ändrar sig så ofta att jag ärligt talat inte riktigt kan avgöra vilken färgnyans som är det här lackets ”egentliga” färg. Allra mest troligt är nog att det är ett grönt.. eh… lila… eh… blågrått… lack för det är dom färgerna man ser mest på egen hand men lacket kan också flasha till i mörkt åskmolnsblått, turkost och rödlila ibland för att piffa upp tillvaron lite. Det är inte alls ovanligt att det ser ut som jag har ett lack på högerhanden och ett helt annat lack, i en helt annan färg på vänsterhanden.

Depend 2084 – Peacock Shades

Jag vet inte hur vanligt det här beteendet är hos andra mera fancy multikroma lack men inget annat av mina andra duo/multikroma lack har betett sig så här och jag skulle utan tvekan säga att Depend Peacock Shades är mycket mera imponerande än ArtDeco Peacock Feather Green som ändå är en dupe på det hypade Peridot. (Håller tummarna för att det ska vara vanligt hos flera multikroma lack så jag kan köpa dom också)

Depend 2084 – Peacock Shades

GRYMT imponerad som sagt var! Märks det? Älskar det här lacket!!! Men okej, det FINNS nackdelar också, som det dyra priset/ml när Depend envisas med att ta mer betalt för sina speciallack, det faktum att det är lite mer svårmålat än mina andra Dependlack (men det ordnade sig när det fått härda till sig under ett lacer SV), att det är känsligt för tipwear och chippar lite för lätt för min smak och kanske sorgligast av allt, att det bara är en liten, liten flaska för det här lacket hade jag velat ha MER av.

Depend 2084 – Peacock Shades

Depend 2084 – Peacock Shades

Depend 2084 – Peacock Shades

1 lager Essie Help Me Grow
3 lager Depend 2084 – Peacock Shades
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Depend 2084 – Peacock Shades

  1. Emma P skriver:

    Det ser jättefint ut, förstår att du gillar det. Jag fyller snart och tänkte passa på att önska mig ett par av de här lacken då, får väl se om jag får några:)

  2. Väldigt tjusigt! Jag har det här med. Det ska bli kul att testa det och se om jag blir lika lyrisk som du :)

  3. Sminkan skriver:

    Jag vill också ha dem! Allihop! Jag gillar Depend generellt och jag älskar multikromt!

    • Annefia skriver:

      Jag misstänker att du skulle älska det här lacket! Jag försökt bära det ända tilsl vi skulle ses men det hade hunnit chippa för mycket för det efter ganska många dagar.

  4. Camilla skriver:

    Ohh, jag har den, köpte bara tre ur kollektionen (nå’n måtta får det ju vara i alla fall! :-)) och den är verkligen jättefin!

  5. Lene skriver:

    WOW! Det er fantastisk flot. Det kan selv en neglelak-uvidende som jeg se.

    • Annefia skriver:

      Jag trodde nog att du skulle det här lacket eftersom du gillade det andra multikroma lacket jag visade nyligen (multikrom=skiftar mellan fler färger än två)

  6. Helena skriver:

    Ett av mina favorituttryck är Shit Pommes Frites och det är precis vad jag säger om det här lacket. Ursnyggt!