Smitten The Isabella Emerald

Som jag antydde redan i måndags så har jag gått runt med Smitten-The-Isabella-Emerald-gröna naglar i flera dagar. Det var en smula distraherande kan jag meddela för det är svårt att slita ögonen från naglarna när dom är så här vackra.

Smitten The Isabella Emerald

The Isabella Emerald är en mörkgrön jellybas fullproppad med både hexor och microglitter som skiftar mellan grönt, guld och aqua. Jag kan inte riktigt avgöra om vissa av glittren är enfärgat gröna och vissa skiftar färg eller om alla gör det men känslan blir i alla fall ett grönt glitterlack med gulddetaljer och ett aqua glittrande som ger det lite extra djup och dimension.

Smitten The Isabella Emerald

Lacket täcker utmärkt på tre lager, jag hade nästan klarat mig undan med två. Däremot krävs det ju, som med alla lack av den här typen femtielva lager överlack (eller okej då, fyra) men det beror ju lite på hur slätt man vill ha det.

Smitten The Isabella Emerald

Smitten The Isabella Emerald var ett drömlack redan innan jag provade det, det är ännu mer ett drömlack nu! Bilderna gör inte alls lacket rättvisa, det är ÄNNU vackrare IRL (inser också att det ser ut som om jag har väldigt mysko form på mina naglar på den nedersta bilden. Ooops! Det måste vara nått med ljus, skuggor och glittret som gör det. I synnerhet pekfngernageln ser ju väääldigt konstig ut. LOL)

I dag har jag förövrigt lyckats tima in ett grönt lack med Grön Onsdag! Duktig Annefia!

Tima??? Tajma??? Svårt med svengelska ibland

1 lager Essie Help Me Grow
3 lager Smitten The Isabella Emerald
4 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Smitten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Smitten The Isabella Emerald

 1. Åh wow, vilket underbart lack, grönt och glitter, det kan knappast bli bättre….hihi. :-)

 2. Camilla skriver:

  Det ser otroligt tjusigt ut! Måste kolla in det lacket!

 3. Mona skriver:

  Åh vilken höstdröm!! Jag är så sugen på precis sånt just nu.

  • Annefia skriver:

   Det är min typ av höstlack också, lite mörkare men fortfarande färgglatt och glittrigt. Förövrigt gillar jag din avatar! Captain Janeway är en stor favorit.

 4. Sminkan skriver:

  Vad kul att du gillar det! jag älskar det ju själv och är glad att jag har min fulla flaska av det för det är verkligen underbart!

 5. Helena skriver:

  Det här tyckte jag var superfint!

 6. Underbart! Mår bättre av att bara titta på det på dina fina bilder!

 7. Pingback: Grön Onsdag: Smitten The Isabella Emerald | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 8. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag v 39