Fådda nagellack!

Jag har en teori här! Jag har nämligen funderat på om det kan vara så att man inte kan träffa Sminkan utan att få med sig ett eller annat nagellack hem. Det är ju inte på nått sätt ett problem eller så utan bara en väldigt trevlig bonus (utöver det faktum att man fått träffa Sminkan, som ju också är väldigt trevligt). Är det nån annan här som kan bekräfta min teori eller har jag helt fel?

I alla fall var det så att när jag hämtade fisken Örjan i fredags så råkade jag också får med mig två nagellack hem, eller nej, inte råkade, jag fick dom med flit, i en påse, men ändock. Väldans trevligt måste jag säga!

Darling Diva Cover Girl och Smitten The Isabella Emerald

Lacken var Smitten The Isabella Emerald (ett av mina drömlack) och Darling Diva Cover Girl som Sminkan trodde kunde passa mig (Rosa, glittrigt och holo? Jag för står inte aaaalls hur hon kunde tro att det skulle passa mig. *försöker se fullkomligt oskyldig ut samtidigt som jag är klädd i rosa från topp till tå, utöver naglarna som är Smitten-The-Isabella-Emerald-gröna*) Himlans snygga lack båda två måste jag säga!

Och för den som undrar så mår fisken Örjan alldeles ypperligt. Han har inte visat några som helst aggressiva tendenser än.

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Nagellack, Smitten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fådda nagellack!

  1. Hihi så trevligt. Underbara lack verkligen. :-) Snälla Sminkan. :-)

  2. Sminkan skriver:

    Man kan träffa mig utan att få med sig lack. Fast kanske inte om man är en lackperson. ;D

  3. Emma P skriver:

    Åh vilka fina! Och ja, det ligger nog nåt i din teori, jag kan bekräfta den:)

  4. Helena skriver:

    Kan tyvärr inte bekräfta din teori. Hade varit hemskt trevligt att träffa Sminkan någon gång, men än så länge har inte detta inträffat. Mycket fina lack i alla fall :)