United in Pink: Lush Lacquer I Lost My Marbles

Dags för ett nytt rosa lack men först kanske jag ska komma ihåg att skriva att det är Pamsan och Helena som är initiativtagare till det här med United in Pink. Jag HADE skrivit om det i går men jag tror den texten ramlade bort när jag kom på att jag skulle länka till Bröstcancerfoden. I dag verkar dock den sidan lägga nere så då länkar jag till Cancerfondens Rosabandet-sida i stället. (Nån om är mera insatt får gärna berätta om den ena eller andra sidan är bättre att länka till)

Lush Lacquer I Lost My Marbles

Dagens rosa lack är Lush Lacquer I Lost My Marbles som jag fick från Sminkan förra veckan (hon packade ner en hel del trevliga rosa lack just med tanke på den här veckan). I lost my Marbles är… neonigt baby-bubbelgumsrosa, typ… och alldeles fullproppat med neonfärgade hexor i olika storlekar.

Lush Lacquer I Lost My Marbles

Tyvärr blir I Lost My Marbles formula drabbad av att det både är neon, pastell och glitter, all tre sakerna nått som kan påverka en formula negativt, och det är inte så där jättekul att lacka med. Mycket av ojämnheterna rättade dock till sig med hjälp av några lager överlack men nästa gång sa jag nog testa att layra det över ett ljusrosa krämlack istället. Väldigt sött och rolig tycker jag det är i alla fall, om än kanske mer ett sommarlack än ett höstlack. Jag tror det skulle göra sig suveränt till bruna händer.

1 lager OPI Natural Nail Strengthener
3 lager Lush Lacquer I Lost My Marbles
3 lager Seche ViteDet här inlägget postades i Lush Lacquer, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till United in Pink: Lush Lacquer I Lost My Marbles

 1. Amy skriver:

  Påminner mig om ngt men kan inte komma på vad….godis kanske..? Fint är det iaf! :)

 2. Pamsan skriver:

  Så otroligt gulligt. :) Synd att formulan var rälig bara.

 3. Emma P skriver:

  Sjukt sött! Lush Lacquer brukar väl inte ha världens bästa formula tyvärr. Är iaf den uppfattningen jag har fått.

 4. Helena skriver:

  Har aldrig testat något från Lush lacquer, men jag har sett flera fina därifrån. Jag tycker det här ser jättefint ut på dig!

 5. Åhh det här var både sött och snyggt på samma gång. :-)