United in Pink: Darling Diva Cover Girl

Den här veckan är vi flera lackbloggare som har valt att uppmärksamma Rosa Bandet-insamlingen genom att lacka naglarna rosa. Läs gärna mer om United in Pink här! Passa också på att besöka bloggarna du hittar längst ner i det här inlägget.

United in Pink

Jag har ju varit lite osäker på om jag skulle orka vara med eftersom jag inte orkar blogga så mycket just nu men det här nånting som jag väldigt gärna vill vara med på och nu har jag samlat på mig ett lager av rosa bilder så förhoppningsvis ska jag kunna vara med i alla fall några av dagarna. Och ja, jag HAR rosa lack på naglarna just nu, men det lacket sparar vi till en annan dag. I dag inleder vi istället med vääääldigt uppenbara arkivbilder. Jag saknar mina långa naglar!

Darling Diva Cover Girl

Lacket ifråga är Darling Diva Polish Cover Girl, ett vackert ceriserosa holo som jag fått från Sminkan. Cover Girl är inte bara vacker i solsken, eftersom det innehåller ett lila skimmer är det lika vackert i skuggan eller mulet väder.

Darling Diva Cover Girl

Dock ska jag kanske utfärda en varning eftersom det var Cover Girl som missfärgade mina naglar tidigare. Dock har ju missfärgningen försvunnit nu så jag kommer nog våga mig på det här lacket igen, dock med ett annat lack under för säkerhetsskull.

1 lager Essie Help Me Grow (= Essie Destroy My Nails)
3 lager Darling Diva Polish Cover Girl
1 lager Seche ViteDet här inlägget postades i Darling Diva Polish, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till United in Pink: Darling Diva Cover Girl

 1. Väldigt vackert! Sååå fint. :-)

 2. Alexandra skriver:

  Åh vad härligt! Verkligen supersnyggt.

 3. Helena skriver:

  Det här var inte så dumt alls!

 4. Sannas Naglar skriver:

  Underbart lack! Synd på missfärgningen bara.

 5. Pamsan skriver:

  Superfint och vad roligt att du är med. :) Holo kan sällan bli fel. Jag har rosa holo idag som jag lyckades fota i solen igår. Det kommer på holofredagen. :)

 6. Lela skriver:

  Fin, varm och trevlig färg. Lite holo så här på en måndag eller heller aldrig fel:)

 7. Sminkan skriver:

  Jättefina bilder på ett jättefint lack! Vilken tur att jag råkade få två flaskor av det! :D

 8. Emma P skriver:

  Det här är så fint! Trist att det missfärgade så men vi får hoppas på bättre lycka nästa gång:)