United in Pink: Dotticure

Usch, kallt blött, grått och ruggigt är det här just nu men jag får ju vara tacksam för att vi i alla fall inte fått nån snö.. sist jag kollade ut åtminstone. Snö ska komma till första advent men inte före dess! Så det så!!!

Tyvärr fungerar min kropps sämre än vanligt när det är sånt här väder så jag var lite osäker på om det skulle bli några rosa naglar i dag men jag lyckades plocka fram några arkivbilder i alla fall från den dagen jag bröt av min lillfingernagel (Det finns alltså en orsak till varför jag gömmer lillfingret bakom en rosenböna. LOL)

Dotticure med H&M Get a Rose 4 Me och Depend Primrose

Från början hade jag tänkt testa att göra en watermarble den dagen. Jag hade hunnit grunda naglarna med H&M Get a Rose 4 Me och skulle precis plocka fram grejerna när jag upptäckte att lillfingernageln gått av och då tappade jag inspirationen en smula så det fick i stället bli en dotticure med strukturlacket Depend (2062) Primrose (Weeee! Ett Dependlack med namn!). Lite snabbare och enklare men faktiskt riktigt trevligt ändå. Jag har kombinerat dom här två lacken tidigare också. Jag gillar nailartkombinationen kräm + struktur.

Dotticure med H&M Get a Rose 4 Me och Depend Primrose

Ughh… gillar inte ALLS att använda högerhanden som visningshand. Dom naglarna har ju tagit grymt mycket stryk av underlacket + att det är alldeles bakvänt att posa med höger hand och fota med vänster. Men ja, högerhandens naglar är i alla fall mera jämlånga än dom var på vänsterhanden den dagen.

Faktum är att jag egentligen inte gillar NÅN av dagens bilder men vad gör man inte för att kunna vara med på United in Pink? LOL

1 lager Essie Nourish Me (sista dropparna)
2 lager H&M Get a Rose 4 Me
1 lager Seche Vite
Prickar: Depend Primrose 2062Det här inlägget postades i Depend, H&M, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till United in Pink: Dotticure

 1. Mrs Data skriver:

  Hoppas du mår bättre snart. Jag avskyr verkligen texturlack men det där tyckte jag var riktigt snyggt. Rätt kombination kanske?

  • Annefia skriver:

   Tyvärr kommer jag bara bli sämre nu några månader. Jag börjar inte må bättre igen förrän framåt våren (och frisk blir jag ju tyvärr aldrig). Men det finns ju bättre och sämre dagar och omtanken värmer väldigt mycket dessutom.

   Jag är ingen fan av strukturlacken jag heller. Jag har bara två, IsaDora Ocean Crush (som är fantastiskt vackert) och det här. Men jag föredrar dom med överlack eller som detaljer i nailarts. Matchar man dom med ett slätt krämlack fyller ju strukturen helt plötsligt sitt syfte som kontrast.

 2. Emma P skriver:

  Jag tycker att det ser väldigt fint ut, coolt med strukturprickar! Och tror det är mkt vana att ha högern som visningshand:)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Och jo, det handlar ju om vanan att posera och sen övningen att lyckas fota med ”fel” hand + att knapparna på kameran sitter på fel sida för att funka med vänstern. I dagsläget blir 95% av bilderna på högerhanden suddiga. Men så är det ju det att högerhandens naglar är i risigare skick också.

 3. Camilla skriver:

  Jag gillar också textur-prickar. Jättefin kombination! Himla trist med naglar som tycker de ska gå i vinterdvala, hoppas de tar sig snart. Men högerhanden går egentligen lika bra som vänster, bara en vanesak med fotot! :-)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Tycker det är det allra bästa användningsområdet för dom här lacken.

   Jag antar att jag får växla mellan höger och vänster i vinter beroende på vilken hand som har mest kvaddade naglar. LOL

 4. Vilken härlig gammelrosa, den gillade jag. :-) Så fint med prickar också. :-)

 5. Helena skriver:

  Det här ser jättefint ut! Gillar när man använder texturlack så här.

  Det måste vara grymt jobbigt att veta att kommande månaderna blir kämpiga :(

 6. Åhhhhh så snyggt! Det här blev verkligen jättevackert,som på en prinsessa :-)