NailArt Sunday: Split Personality

Idag är det söndag igen och trogna läsare vet att det innebär NailArt Sunday i min blogg (och i en massa andra bloggar förstås). Den här veckan är temat fritt och som så många andra så hade jag inspirerats av Chaosophia/One Inch Nails fantastiska pondmanikyr. Sååå vacker! Men när sen allt kom till kritan hade jag varken tid, ork eller nått passande jellylack (mina jellies är antingen ljusa eller glitter/jellykombos och det tog ca 1h att få bort I Feel… Wicked från naglarna så där rök tiden och orken). I stället fick det bli en betydligt enklare nailart, inspirerad av Neglelakkmani i stället.

H&M Get a Rose 4 Me (+ Depend 2062)

Alla nailarts kan ju inte bestå av superdetaljerat pill som tar fler timmar. Här handlar det i stället om kontrasten mellan det släta, blanka krämlacket H&M Get a Rose 4 Me (ur 3,5-kilospåsen) och det glittriga strukturlacket Depend Primrose 2062 (också en gåva från Sminkan men inte från påsen) Båda lacken är ljust grårosa (med en dragning åt rödlila) och passar väldigt bra ihop.

Depend 2062 + (H&M Get a Rose 4 Me)

Det mest sensationella med den här nailarten är dock att jag har burit ett strukturlack… UTAN överlack… i FLERA dagar… och ÖVERLEVT dessutom. Yay!!!

H&M Get a Rose 4 Me + Depend 2062

1 lager Essie Nourish Me
2 lager H&M Get a Rose 4 Me (från 3,5kg-påsen)
1 lager Seche Vite
½ lager Depend Primrose 2062

Det här inlägget postades i Depend, H&M, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till NailArt Sunday: Split Personality

 1. Emma P skriver:

  Det här blev ju alldeles extremt snyggt! Vilket fantastiskt bra sätt att integrera strukturlack med vanliga lack…

 2. Camilla skriver:

  Jättesnyggt! Färgerna passar verkligen bra med varann.

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Jag är väldigt nöjd med färgmatchningen jag också. Jag ville ha nåt som låg nära färgmässigt så att skillanden bara skulle ligga i finishen.

 3. Helena skriver:

  Det där ser superfint ut! Kul idé.

 4. Lela skriver:

  Vilken matchning, suverän:) Gillar det väldigt enkla men effektfulla konceptet.

 5. Jennysjox skriver:

  Supersnyggt! Nu får jag en massa tankar på framtida möjligheter…

 6. Malin skriver:

  Supersnyggt! Verkligen min stil, kommer jag nog kopiera ;)
  Å så måste jag bara lägga in ett wow också, för oj vad långa dina naglar har blivit!

 7. Härlig manikyr! Jag älskar kontrasten :)

 8. Sandra skriver:

  Oj, så fint! Färgerna passar så fint ihop samtidigt som det blir en fin kontrast mellan strukturerna.

 9. Sminkan skriver:

  Helt fantastiskt vad fint det blev! Det var ju en kombination som gjord i himlen! Och att du hittade ett så fint rosa krämlack i påsen! Alltså, jag har ju provat det och tyckte det var hemskt på mig men på dig är det ju strålande!

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Jag är verkligen förtjust i det lacket (i båda iofs). Jag tänkte just när jag lackade med det att det här är ett av dom där få krämlacken som jag verkligen gillar som kräm och som inte känns tråkigt. Det är ju intressant egentligen hur stor skillnad det kan göra om ett lack passar ens hudton eller inte. Jag mistänker att det är extra viktigt när det gäller färger som är förhållandevis hudtonsnära (till skillnad från säg; gröna lack)

 10. Lene skriver:

  Det ser helt fantsitisk ud. Jeg bruger jo ikke neglelak (Jeg ved det er chokerende. LOL) men jeg er vild me farverne og også måden du bruger to forskellige lak. Virkeligt flot.

  • Annefia skriver:

   Tack! Alltid kul att höra att du tycker det blir snyggt. Och jo, jag är DJUPT chockad! Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna hjärntvätta dig i det här fallet heller men det gör inte så mycket eftersom jag lyckats hjärntvätta dig när det gäller så mycket annat. LOL

 11. LadyNight skriver:

  Vilken härlig kontrast det blev! Riktigt tjusigt :)

 12. Alexandra skriver:

  Så himla snyggt! Gillar verkligen denna manikyren. Väldigt festlig!

 13. Pingback: NailArt Sunday: Fult och fantasilöst | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 14. Pingback: United in Pink: Dotticure | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 15. Pingback: Depend 2066 Silver Mist | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack