NailArt Sunday: Det våras för Cruella de Vil

Ja, men ni måste ju hålla med om att den här nailarten ser ut som Cruella de Vils vårkappa eller nått sånt, ett vackert vårgrönt sidentyg kantat med mjukaste dalmatinervalpspäls och prickig valppälskrage. Det var väl inte riktigt den looken jag var ute efter till dagens fria NailArt Sunday-tema men nu är det så det blev. LOL

Dalmatinervalpspälskantade naglar

Det är lite roligt med det gröna lacket jag använt till basen. Jag har gått ett tag och varit sugen på nått mintgrönt/tealgrönt lack från Picture Polish (Varning! Det är sånt som kan hända om man följer deras instagramkonto) och när jag sen fick idén till den här nailarten kom jag på att jag hade fått ett lack av Sminkan som nog kunde passa. Det visade sig vara Picture Polish Jade! Visserligen antar jag att den här färgnyansen snarare är jadegrön än mintgrön, med tanke på namnet, men den känns ändå helt rätt. Tycker att det är rätt kul att jag gått och drömt om en viss typ av lack och sen visade det sig att jag redan hade det (ja, jag har verkligen fått så många lack av Sminkan att jag inte riktigt har koll på allihop. LOL Är hon inte gullig?)

Dalmatinervalpspälskantade naglar

Till tipparna använder jag en kombination av L’Oreal Snow in Megeve och Wet n Wild Break the Ice (det sistnämnda har jag förövrigt också fått från Sminkan). Jag började med L’Oreal-lacket men insåg sen att finishen inte passade ihop med Jade som precis som Break the Ice är lite skimrande. Tyvärr gjorde kombinationen att tipparna blev lite klumpigare än jag hade velat (kan också bero på för tjockt överlack). Dom svarta prickarna blev också lite klumpigare än planerat pga trötthet. Båda delarna bidrar förmodligen till den dalmatinervalpspälskantade känslan. Men jag är rätt nöjd med manikyren ändå även om jag gärna hade sett mer av fantastiska Jade.

1 lager OPI Natural Nail Strengthener
3 lager Picture Polish Jade
1 lager Seche Vite
1-2 lager L’Orelal Snow in Megeve
2 lager Wet n Wild Break the Ice
1 lager Seche Vite
Prickar: Nordic Cap/Star Nails NP 12
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i L'Oreal, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Picture Polish, Wet n Wild och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till NailArt Sunday: Det våras för Cruella de Vil

 1. Fröken Nilsson skriver:

  Läckert! även om valppäls låter läskigt ;)

 2. Mrs Data skriver:

  Görsnyggt! Passar vilken Cruella som helst. :)

 3. Vad snyggt det blev! Gillar verkligen Jade! Så vackert! Jag gjorde en pongomanikyr till en nail art sunday för länge sen. Tror temat var Disney då. Älskar dotticures! :D

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Visst är Jade underbart? Jag funderar på att lacka om med bara Jade i en snar framtid för att få njuta av det.

   Du ÄR ju också Queen of Dotticures i mina ögon! Din pongomanikyr var ljuvlig-

 4. Lela skriver:

  Detta var väldigt snyggt:) Och jag kan nästan känna känslan av päls (syntetisk förstås, inget annat) bara genom att titta på dina naglar.

  • Annefia skriver:

   Tack! Och absolut, det är bara syntetisk päls som gäller! Äkta päls är bara snyggt och mysigt på originalägarna. Men visst GER det väl en pälsig känsla?

 5. Gelic' nail art skriver:

  Ja tycker det blev coolt, valpkappa eller ej. ;)

 6. Jade är verkligen hur snyggt som helst och det passar jättebra ihop med manikyren som du gjorde :)

 7. Sannas Naglar skriver:

  Haha, ja det är lite CdV i din manikyr! Superfint!

 8. Emma P skriver:

  Gah vad snyggt, älskar detta! Och ja, det har Cruella de Vil-vibbar absolut men jag har svårt att se henne i mintgrönt. Med rött som bas hade saken definitivt varit biff:)

 9. Lene skriver:

  Det ser vældig sødt ud. Jeg håber ikke nogen hvalpe tog skade mens du lagde lakken på? LOL

 10. Åh så fint, gillar färgerna och tipparna med prickar. Snyggt. :-)

 11. Sminkan skriver:

  vad kul att du fick glädje av Jade! Och fina prickar också!

 12. jossan skriver:

  Hej!
  Snälla rösta på mig i IsaDoras nailart tävling.
  Skulle betyda så mycket ifall jag vann!
  Tack för din röst på förhand! :D
  Länk till mitt bidrag http://www.isadora.com/se/competition/josephine/