Depend 363 över svart lack

Dags för lite arkivbilder kanske? Finns det nån regel om hur länge man får behålla bilder i arkivet utan att skämmas? Dom här är från Augusti förra året! (därav solskenet och grönskan)

Depend 363 över Nordic Cap/Star Nails NP 12

I alla fall föreställer bilderna effektlacket Depend 363 (som jag fått från Sminkan) målat över Nordic Cap/Star Nails svarta NP 12 och det hela är fullkomligt urtjusigt om du frågar mig! Jag kan inte begripa varför det legat så länge i arkivet? Eller jo, det kanske jag kan, tanken var att jag skulle kombinera dom här bilderna med bilder på samma lack över ett blått lack också. Jag hann fota den kombinationen men sen glömde jag tydligen bort det hela. Nu känns dock den här kombinationen av lack en smula aktuell igen eftersom jag använt båda två som en del i veckans nailart.

Depend 363 över Nordic Cap/Star Nails NP 12

Tyckte att den sista bilden var lite kul att ta med. Illans långa naglar hade jag tydligen i Augusti, i synnerhet lillfingernageln!

Depend 363 över Nordic Cap/Star Nails NP 12

1 lager Essie Nourish Me
Nordic Cap/Star Nails NP12
Depend 363
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Depend 363 över svart lack

  1. Supersnyggt! Eftersom jag har NC-lacket så är det bara Depend-lacket som saknas då! :)

  2. Emma P skriver:

    Verkligen en superläcker kombination!

  3. Sminkan skriver:

    Det blev väldigt tjusigt!

  4. Fröken Nilsson skriver:

    Har nog allt detta depend så jag måste nog köra med detta en dag framöver :)