NailArt Sunday: Nån sorts Galaxynails

Fritt Val på NailArt Sunday igen så jag täkte att jag äntligen , äntligen, äntligen skulle försöka mig på det här med Galaxynails, nått jag varit sugen på sen långt innna jag började nagelblogga. Hm… det är kanske dumt att vänta SÅ länge med en drömnailart för då finns det ju en VISS risk att man (och med man menar jag JAG) kanske har laddat en smula för mycket inför det hela och kanske, kaaaanske överdriver en smula. Jag har använt NIO olika lack till den här galaxyn (underlack och överlack inte inräknade) och då KAN jag glömt räkna nått lack. Dessutom har jag mixat både multikromt, holo, shimmer, glitter, effektlack och hologlitter topcoat och jag vet inte vad. Ooops! Liiite mycket blev det kanske. *rodnar lite lätt*

Nån sorts galaxynaglar

Jag vet inte om det egentligen ser ut som galaxer. Jag tror jag varit lite för duktig på att svampa och tona alla övergångar för att få till den rätta känslan. Men jag är ändå rätt säker på att nånstans i rymden ser det ut så precis så här (det är den delen av rymden enhörningarna kommer ifrån)

Jag tror dock att manikyren egentligen hade varit vackrare utan stjärnorna… Från början hade jag tänkt placera ut enstaka glitter från China Glaze Nova som stjärnor men det är mest bara klägg kvar i (den mycket väl använda) flaskan och jag hade inte nog mycket Seche Restore hemma för att fixa till det så det fick bli den målade stjärnvarianten i stället. Dock, eftersom jag var på mitt fullkomligt vansinniga överdrivarhumör, så är prickar och stjärnor målade med en blandning av Nordic Caps vita NP13 och China Glaze silvervitglittrande The Ten Man eftersom jag var rädd för att det skulle bli för lite glitter med bara vitt (för LITE???)

Så ja, ja nåns sorts totalt over the top galaxy som inte blev riktigt som jag tänkt mig men jag hoppas att ni tycker det blev snyggt ändå?

1 lager Essie Nourish Me
2 lager Nordic Cap/Star Nails NP12
1 lager Seche Vite
Depend 363
Depend 2084 Peacock Shades
Milani Cyberspace
China Glaze Fairy Dust
China Glaze The Ten Man
IsaDora Papagayo Blue
Sally Hansen Roby Diamond
Nordic Cap/Star Nails NP13
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Depend, IsaDora, Milani, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Sally Hansen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till NailArt Sunday: Nån sorts Galaxynails

 1. Helena skriver:

  Helt suveränt snyggt!

 2. Jag tycker det blev fantastiskt vackert precis som det är! Jättebra gjort! Att du orkade med så många lack är imponerande! Jag tyckte det var jobbigt med typ fyra när jag gjorde mina galaxnaglar ;)

  • Annefia skriver:

   Jättetack!!! :o) Alltså, jag må ha ont om många saker men tålamod är nått jag har gott om. LOL Jag använde dessutom varje lack flera gånger för att få till den effekt jag ville. Men ja, det hjälpte ju att jag satt framför TVn och grejade och hade all tid i världen på mig också

 3. Sminkan skriver:

  Det blev ju inte så tokigt även om galaxer ofta gör mig lite nervös. Förutom när jag ser dem på TV.

  • Annefia skriver:

   Då är det ju kul att du tycker det blev okej ändå. :o)

   Vad är det med galaxer som gör dig nervös? (om det är okej att fråga förstås) Är det en ”utseendemässig” grej, för kaotiskt typ, eller är det för att det handlar om rymden? Själv älskar jag olika TV-program om rymden (och gärna abstrakta terorier om universum och strängteori och sånt) men jag vet ju att fler personer tycker att det är skrämmande med rymden.

   • Sminkan skriver:

    Älskar rymden och ser gärna rymd-dokumentärer och ville typ vara en på bryggan med Captain Picard. Egentligen är Janeway min favoritkapten men hon hamnade så himla långt hemifrån… Alla fall, det är inte rymden, det är kaoset på den lilla nagelytan som jag ofta ogillar i galax-manikyrer men ibland blir de bra. Den här är inte alls så tokig. Jag kan titta på den utan att bli snurrig. ;D

    • Annefia skriver:

     Jag misstänkte att det var kaoset eftersom jag dels vet att du är känsliga för röriga naglar (är fortfarande imponerad över att du inte hade problem med mina flower powernaglar) och jag också vet att du också är Star Trek-fan. Janeway är absolut favoritkaptenen men jag kan hålla med, man vill ju hellre åka en sväng med nån där man kan återvända till nära och kära igen efteråt.

     jag misstänker att det som gör dom här galxynaglarna bättre för dig är just det här med att jag varit så omsorgsfull i svampandet och tonat alla övergångar så att dom mera skiftar färg än har olikfärgade ”moln”.

 4. Lela skriver:

  Tycker inte alls att den är överarbetad, tvärtom väldigt vacker:)

 5. Gelic' nail art skriver:

  Tycker att det blev superfint! :D

 6. Micki/nagelfager skriver:

  Whoa!!! Vilka helt fantastiskt fina galaxer!!!!!

 7. Emma P skriver:

  Jag tycker det blev jättesnyggt! En sån här manikyr gör inte så mkt om man tar ut svängarna lite:)

  • Annefia skriver:

   Så kul!!! :o)

   Dte har ju blivit mycket svängar dom senaste gångerna, jag kan liksom inte bara låta bli. LOL (Fast i dag har jag stillsamma tråknaglar i stället)

 8. Jag håller med övriga, jättefint! Hade gärna sett fler bilder :)

  • Annefia skriver:

   Vad roligt! Tack! Ska se om jag kan åstadkomma några fler bilder längre fram, var lite för stressad när jag skulle förinställa gårdagens inlägg (pga oväntade helgplaner). Dom flesta bilderna är tyvärr tagna i mulet väder och dom blev inget bra, men jag tror det kan finnas nån mer bra solbild.

 9. Pingback: Mera Galaxy | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack