Nordic Cap/Star Nails NP14

Nu har jag haft så mycket färgglatt, dramatiskt, effektfullt och blingigt ett tag att jag kände för att ha nått mera vilsamt på naglarna i går så då tyckte jag det kunde vara kul att testa om nudelacket Nordic Cap/Star Nails NP14, som jag fått av Johanna, skulle matcha min hudton.

Tyvärr skar det sig dock ganska rejält mot min hudton IRL även om det funkar hyfsat på bilden. Lacket är alldeles för ljust och för aprikos och får mina händer att se mörka och grådassiga ut (igen i verkligheten, på bild blir det mycket bättre)

Nordic Cap/Star Nails NP14

Till skillnad från dom flesta andra Nordic Cap-lack jag använt var det också svårtmålat och torkade oooooooerhört långsamt, även med Seche Vite. Ett plus är dock att lacket innehåller ett vitt skimmer för att piffa upp det lite (vitt är ju inte särskilt vanligt som skimmerfärg, det brukar ju oftast vara blått eller rosa) Dock räckte det inte riktigt som uppiffning för mig så det fick bli vita klisterdekaler också.

Men joooo… jaaa…. jag ska nog lacka om naglarna igen i kväll. Färg är liksom MYCKET mera min grej!

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP14
1 lager Seche Vite
Klisterdekaler
1 lager Seche Vite

Hörnet på pekfingernageln har inte gått av, det kurvar sig bara lite extra vid lagningen, nått som i princip bara syns i just den här vinkeln.

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nordic Cap/Star Nails NP14

 1. Sminkan skriver:

  På bild ser det riktigt snyggt ut men jag vet hur svårt det är med nudelack. Snyggt med dekalerna.

  • Annefia skriver:

   Nude är ju det allra, allra svåraste lacket att hitta rätt och det är ju så mycket roligare att köpa färgglatt och glittrigt dessutom. Men nån gång ska jag hitta rätt nude för det är liksom ett baslack man behöver ibland.

   Jag blev förvånad när jag såg dom här bilderna för så pass lika är det defintivt inte i verkligheten.

 2. Pingback: La Bella Vernice McKenna | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 3. Det ser väldigt fint ut på bilderna, men vet hur svårt det är med att fånga färger på bild så det blir rätt. Har själv haft svårt att hitta en nude som går åt aprikos, så jag kanske ska hålla utkik efter det här då. :)

  • Annefia skriver:

   Då hoppas jag du hittar den här. Man har ju utan problem råd att testa Nordic Caps lack och det här är dessutom sött med sitt vita skimmer.