NailArt Sunday: Leopardmönstrade sorgflugor!

Jag brukar alltid se till att måla nån ny nailart på naglarna tills jag ska träffa min mamma. Trots allt är det ju kul att visa naglarna IRL för nån som är intresserad av det man gjort också och mamma kommer ofta med beröm och olika inputs. Men den här veckan stod hon bara tyst och tittade en lång stund på naglarna

- Vad ÄR det du har målat för nått? Flugor????
- Nej men mamma! Det är ju leopardmönster! Ser du inte det?
- Ja men det ser ut som flugor med svarta vingar, typ sorgflugor.

Så min nailart denna NailArt Sunday är helt enkelt leopardmönstrade sorgflugor. LOL Eller ja, enbart leopardmönster för er som är lite mer traditionella av er.

Leopardmönstrade sorgflugor

Det här var alltså den manikyr jag bara i hela fem dagar pga trötthet och ohälsa och det trots att leopardmönster inte riktigt är min grej. Det är nog en generationsfråga… När jag var ung (Vaddå ”var”??? Jag är fortfarande ung!) så var leopardmönster nått som enbart bars av gamla överklassdamer och äldre, väldigt trashiga kvinnor som försökte se unga och sexiga ut men som misslyckades totalt. Var det nått mönster man ALDRIG nånsin skulle bära så var det leopardmönster, ALDRIG, ALDRIG. Och så har jag gått runt med leopardmönstrade naglar i hela fem dagar, eeeeek!!! Enda trösten är väl att det är pink leopard snarare än trashy leopard och att ingen annan än mamma såg det (och så ni då förstås, men ni skvallrar väl inte?).

Leopardmönstrade sorgflugor

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP05
1 lager Seche Vite
Svart: Nordic Cap/Star Nails NP12
Vitt: Nordic Cap/Star Nails NP13
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till NailArt Sunday: Leopardmönstrade sorgflugor!

 1. Lela skriver:

  Ha ha, med lite fantasi förstår jag vad din mamma menar. Medans min direkta association är lepordmönster. Det är ju supertrendigt men djurmönster just nu så du är helt rätt i tiden, hur off du än må känna dig:)

  • Annefia skriver:

   DU har ju, till skillnad från mamma, sett leopardmönster på naglarna för så du VET ju vad det ska föreställa. LOL

   Hm… Det kanske är det som är problemet? Jag har liksom aldrig varit trendig förr så jag vet inte hur sånt känns. LMAO

 2. Anki skriver:

  Har älskat allt djurmönstrat sen jag var barn, fast jag håller med lite om det du skrev ;)
  Jag tycker iaf det var jättefint, flugor eller icke….nää icke flugor

 3. Helena skriver:

  Jag gillar dina leopardsorgflugor!

 4. Lottsky skriver:

  Helt klart leopard i mina ögon. Och jag tycker det är fint med kontrasten mot det rosa! =)

 5. Micki/nagelfager skriver:

  Söt rosa leopard!!! Hahaha, din mamma är rolig! Jag har heller aldrig gillat djurmönster på kläder. På naglar, i rosa, funkar bra =)

  • Annefia skriver:

   Tack!Du har rätt i att de funkar på naglar, det mesta funkar på naglar även om det inte funkar i andra sammanhang, vilket ju är tur för oss.

   Och jo, mamma är lite speciell, jag har en känsla av att jag brås på henne. LOL

 6. Emma P skriver:

  Jag tycker helt klart det ser ut som leopard. Fint!:)

 7. Jag såg bara leopard till jag såg vad din mamma sagt! Vad roligt hon tolkade det :D Konst ligger verkligen i betraktarens ögon ;)

 8. Pingback: Trippelgradient i vitt-grönt-lila | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 9. Sminkan skriver:

  Jag ser fortfarande bara leopard och jag tycker det var fint! Bra gjort!