Orkidédags igen!

Den här gången är det inte en nyinköpt orkidé utan en av dom gamla (en småblommig) som precis börjat blomma om. Dock har den inte lika många stänglar som förra gången men massor av knoppar har den i alla fall.

Småblommig orkidé på väg att slå ut!

Hmmm… Är det nu jag ska låta bli att be om ursäkt för att bilden är tagen med hård blixt pga regn, snöslsak och allmänt mörker?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Orkidédags igen!

 1. Sminkan skriver:

  Vad kul att den blommar om! Mina två rea-orkidéer lever rätt farligt. De åker väl på soptippen snart…

 2. Fröken Nilsson skriver:

  De småblommiga är ju så vackra! Jag har en omblommande som har blommat sen jul och det kommer visst fler i topparna nu ser jag *lycka*

 3. Helena skriver:

  Det är alltid lika kul när man får dom att blomma om. Just dom småblommiga tycker jag är lite knepiga att få att överleva faktiskt.

  • Annefia skriver:

   Mitt bästa knep är att inte orka sköta om dom så bra under vintern. Glömma bort att vattna dom och lite så. LOL Jag tror också att orkidéer trivs väldigt bra just i den här lägenheten av nån anledning.