Appeal 4 Camillas Platonic Love

Nageldraken peppade mig förra veckan att våga visa dom där ”misslyckade”, blixtiga arkivbilderna också och hon har naturligtvis HELT rätt.

”Det där var väl inte alls en hemsk bild? Och för den delen tycker jag absolut att man kan visa mindre lyckade bilder också! Det får inte bli för mycket prestationskrav i bloggandet, då blir det inte lika kul! :-)”

Jag har alldeles för lätt att trilla dit för det här med att känna prestigekrav inför bloggandet och inför mina bilder och så låter jag bli att visa bilder jag inte är riktigt nöjd med vilket bara resulterar i färre blogginlägg (nåt annat jag också kan känna prestationskrav inför ibland). Så från och med nu ska jag försöka tillåta mig att posta dom där bilderna jag inte är riktigt nöjd med som ligger och skvalpar runt i arkivet. Tack för peppen!!!

Appeal 4 Camillas Platonic Love

I dag tänkte jag dock visa arkivbilder jag ÄR nöjd med. Dom här är fotade alldeles i början av December medan solen fortfarande sken och föreställer Camillas Platonic Love från Appeal 4. Tänk ändå vad lite sol kan göra för hälsan, humöret och nagellacksbilderna! :o)

Appeal 4 Camillas Platonic Love är ett glitterlack i nån sorts svårdefinierbar nyans, typ grå-brun-rosa-lavendel-silver nånting. Jag har sett det beskrivas som både rosa, lavdendel och silver men ingen av dom beskrivningarna känns helt rättvisande för sig själva. Jag kunde inte ens bestämma vilken färgnyansetikett jag skulle ge det här lacket så låt oss helt enkelt kalla färgen odefinierbar och mysko.

Appeal 4 Camillas Platonic Love

Camillas Platonic Love täcker på egen hand men jag har också sett det i olika layerings med andra lack. Jag minns tyvärr inte hur många lager jag använde här och mina anteckningar är väldigt bristfälliga när det gäller det här lacket. I normala fall skriver jag alltid min lilla faktatext på en gång för att minnas, även om det dröjer länge innan jag sen visar lacket, men just när det gäller Camillas Platonic Love har jag tydligen missat det. Jag gissar dock att det är tre lager som vanligt.

Appeal 4 Camillas Platonic Love

1 lager OPI Natural Nail Strengthener
? lager Appeal 4 Camillas Platonic Love
? lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Appeal 4, Nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Appeal 4 Camillas Platonic Love

 1. Nageldraken skriver:

  Haha, varsågod! Jag står gärna till tjänst för att sänka folks prestationsångest, det finns alldeles för mycket av den varan ändå! :-)

  Fint lack! Och fina bilder! :-)

  • Annefia skriver:

   You’re hired! LOL

   Min perfektionism är inget problem men min prestationsånget är, och nej, oavsett vad folk tror så hör dom inte ihop i mitt fall.

 2. Emma P skriver:

  Det här är jätteläckert!