Musöron!!!!

I går slog björkarna ut här! Weeee! Älskar våren! ♥

Nyutslagna björklöv

Nyutslagna björklöv

I övrigt är jag dock fortfarande på en (brist på) hälsorelaterad bloggpaus tills jag får tillbaka lite mera ork.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Musöron!!!!

 1. Musöron betyder att det är dags att beskära rosorna om man har några ;) Hoppas du mår bättre snart! Kram!

  • Annefia skriver:

   Tack! Det verkar vara ett dåligt år för mig i år men förhoppningvis ska det väl vända nån gång.

   Jag saknar mina rosor så här års! Jag hade väl 15-20 gammaldags buskrosor i min trädgård förr i tiden. Sorgligt nog verkar det som dom nya ägarna lyckats ta kål på dom flesta, men å andra sidan hörde jag ryjketn om att det växer en björk på 1-1½m mitt i grusgången nu. *himlar med ögonen*

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Just det!! klippa lite på rosorna nu då ju!