NailArt Sunday: Randig (och prickig) skittlette

So now I’m back from outer space…. Inte ens min stora stygga sjukdom kan ju hålla mig borta från NailArt Söndagarna ALLT för länge, det är alldeles för kul för det!

Veckans tema är randigt och jag har valt att göra en skittlette med ränder och prickar. Jag har dock valt att måla dom randiga naglarna sida vid sida ”i mitten” för att fokuset ska hamna på ränderna och uppfylla temat.

Randig (och prickig) skittlette

Basen är som så ofta Nordic Caps vita N13 (Attans också, det är på väg att ta slut!) och sen har jag använt strukturlacket Ocean Crush till detaljerna. Dock var jag tvungen att lägga på ett lager överlack för jag fick rysningar av ytan, med ett lager Seche Vite är strukturkänslan mera lagom för mig, inte slätt men rysningsfritt.

Randig (och prickig) skittlette

På tummarna var jag tvungen att lägga ett lager Ocean Crush över två lager vitt lack för att få till samma nyans som på dom mönstrade fingrarna för när jag använde mig av bara Ocean Crush blev nyansen mera grön och guldtonad (som ju O C egentligen är, se flaskan) och då blev skillnaden för stor för min smak.

Randig (och prickig) skittlette

När jag var färdig med den här manikyren insåg jag att dom randiga naglarna påminde mig om gräddsnipan jag fått ärva från mormor, så jag var tvungen att plocka fram den till fotograferingen. Okej, jag vet att den blå färgen inte är den samma, ränderna på gräddsnipan är ju mera ”blurple” medan naglarnas ränder drar i turkos, men ändå tycker jag likheterna finns där.

Mormors gräddsnipa

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP13
1 lager Seche Vite
IsaDora Ocean Cush
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till NailArt Sunday: Randig (och prickig) skittlette

 1. Ojoj så fint! Detta vill jag härma :)

 2. Lottsky skriver:

  Åh, jättefint! Blått och vitt är så somrigt! Brukar också ha ett lager överlack på crush-lack, blir som du säger inte helt slätt men rysfaktorn försvinner. =)

 3. Nageldraken skriver:

  Verkligen jättesnyggt! Och bra matchning med gräddsnipan! :-)

 4. Men sååååå snyggt det blev. :-)

 5. Jättefint! Gillar kombinationen av mönster och matchningen med gräddsnipan är helt perfekt :)

 6. Alpha Amore skriver:

  Men oj så fint! Ocean Crush ser ju ljuvligt ut till det vita.

 7. SNYGGT! Det blir verkligen ett helt annat lack över vitt. Jag gillar det skarpt :D

 8. Emma P skriver:

  Riktigt snyggt! Och visst liknar det gräddsnipan:)

  • Annefia skriver:

   Tack skittlettesyster! ;o) Jag blev glatt förvånad när jag plockade fram gräddsnipan och såg att jag hade haft rätt i min association.

 9. Sminkan skriver:

  Väldigt snyggt och harmoniskt. Jag gillar!

  • Annefia skriver:

   Så kul att du gillar det! Du vet ju att harmoni är nått jag medvetet försöker få till så jag blir alltid glad när jag lyckats.

 10. Helena skriver:

  Mycket fin manikyr. Gillar den skarpt :)