United in Grey: BeYu 386 Starry Night

Dags för ännu ett United in Grey-lack (läs mera här och här om United in Grey). Dagens gråa lack är BeYu 386 Starry Night som också kommer från 3,5kilospåsen från Sminkan. Det är ett mörkt blyertsgrått lack med silverskimmer. Tänk lite som en riktigt mjuk blyertspenna som man använder när man tecknar.

BeYu 386 Starry Night

Jag är inte lika förtjust i det här grå lacket som jag var i gårdagens lack. Duokromt är ju rent allmänt mer spännande än skimmer, dessutom känns det lite för mörkt och höstigt för att använda just nu. Nu längtar jag ju efter färg, neon och pasteller och sån,t egentligen (även om jag GÄRNA bär grått för ett gott syfte, fast då hellre ett ljusare grått som HC Girl)

BeYu 386 Starry Night

Tyvärr har jag slut på gråa lack nu, det sista som såg grått ut i flaskan visade sig vara mera sandfärgat när det hamnade på naglarna, men jag är ändå glad över att ha kunnat vara med i två dagar. I höstas när jag jagg cancergalan och dom sa att alla kände nån som drabbats av cancer så tänkte jag tacksamt att det inte stämde in på mig, idag 7 månader senare har två personer jag känner drabbats, den ena dessutom med väldigt dålig prognos. Ingen av personerna ifråga har hjärncancer/hjärntumör men det känns ändå som en cancerform som är väldigt viktigt att uppmärksamma. Om du vill stöda cancerforskningen kan du t.ex skänka en gåva till Cancerfonden.

1 lager Essie Nourish Me
3 lager BeYu 386 Starry Night
1 lager Seche ViteDet här inlägget postades i BeYu, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till United in Grey: BeYu 386 Starry Night

 1. Nailtastic skriver:

  En riktigt trevlig grå!

 2. Helena skriver:

  All typ av cancer är fruktansvärd. Har själv en vän som just avslutat sin behandling mot bröstcancer och samtidigt förlorade hennes man kampen mot lungcancer. Det går liksom inte att föreställa sig hur det skulle vara att drabbas själv.

  Det här är ju absolut ett lack i mitt tycke. Himla fint :)

  • Annefia skriver:

   Åh nej så hemskt!!! :o( I det fallet med dålig prognos i min närhet handlar det trots allt om en gammal människa som levt ett fullgott liv, som visserligen också förlorat sin partner för några år sen, men enbart pga normalt åldrande. Hen känner sig på många sätt färdig med livet nu.

   Kul att du gillar lacket!

 3. Håller med om att lacket kanske inte passar så bra så här på försommaren man jag gillar det ändå!
  Cancer är verkligen en fruktansvärd sjukdom, jag hoppas att forskningen gör framsteg så vi på sikt kan betrakta sjukdomen mer som vi gör lunginflammation eller något som idag ofta är ”enkelt” att bota pga antibiotika.