Jag är nog ingen RIKTIG bloggare!

En riktig bloggares allra första spontana reaktion när nånting händer är att omedelbart slita fram kameran (som han/hon alltid bär med sig) för att ta ett kort att visa i bloggen. Men jag är nog ingen RIKTIG bloggare för min spontana reaktion vara snarare:

Åååååååååååååååååååååååååh neeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!

Ååååh neeeeej!!! Smulan* vad har du GJORT????????????

ÅÅåååh neeeeej!!! Varför gick jag inte och kollade vad hon gjorde när jag hörde att det prasslade??????????

Svaret på fråga två var ”För att jag satt och pratade på Skype och för att det är NORMALT i det här hushållet att Smulan håller på och prasslar och leker med en massa konstiga saker”. Jag har slutat oroa mig.

Och svaret på fråga ett kan ni se här nedanför!

Mördade garnystan

Japp, det lilla (o)djuret hade lyckats bryta sig in i en av mina garderober och mördat mina garnnystan som jag gömt därinne!!! (förhoppningsvis hade jag slarvat med att stänga dörren. Om hon har lärt sig öppna stängda garderobsdörrar är jag ILLA ute)

Mina andra reaktion var att skyndsamt rädda alla stackars nystan ur Smulans vildsinta grepp och eftersom jag är en sån halvdan bloggare kom jag inte på det här med bloggfoto förrän som reaktion nummer tre. Effekten av förödelsen blir dock inte den samma när nystanen ligger prydligt samlade på soffbordet som när dom var spridda vind för våg över halva lägenheten. Jag måste verkligen skärpa mig på den fronten och fota FÖRST!

Förövrigt, om du tycker synd om dom stackars nystanen så har jag bara två saker att säga dig;
1. Du är förmodligen rätt lik mig och kommer nog trivas bra här på bloggen.
2. Nystanen är numera varsamt ihoprullade igen och låter hälsa att även om dom fortfarande är chockade så mår dom efter omständigheterna bra.

Och 3. (även för er som inte känner medlidande med livlösa föremål) Garnet i fråga är en del av ett projekt jag håller på med som nog kommer dyka upp i bloggen småningom.

*=det lilla odjuret ni bara sett nos och svans av hittills

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är nog ingen RIKTIG bloggare!

  1. Pingback: Året som gått – Februari 2011 | Fialand – Pyssel & Prat