Vit som snö! (måndagsuppdateringen)

Som ni har väntat hela veckan på att det ska bli måndag igen och dags för en ny måndagsuppdatering, eller hur? Eller nja, kanske inte, måndagar är väl kanske inte veckans MEST efterlängtade dag men då kan ni ju se min måndagsuppdatering som lite tröst i alla fall.

Den här veckan syns det knappt vad jag gjort för utöver att jag broderat färdigt rådjuren så har det bara blivit vitt och vitt och vitt och ännu mera vitt. Jag är inte ens färdig med allt det vita än! Mycket vitt blir det ju när det är frågan om snö och is (vilket jag ju tyvärr ser bevis för så fort jag lyfter blicken från broderiet och tittar ut genom fönstret också. Mycket vitt som sagt var!)

Men i kväll ska jag eventuellt virka i stället. Ska bara leta upp lite vitt garn först! (Jo, det är sant. LOL)

Det här inlägget postades i Broderi, Måndagsuppdatering, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.