Q=Quickkutztång

Q=Quickkutztång

Hur enkelt som helst med Q! Och världens enklaste ord att läsa också! Eller kanske inte? Testa att dela upp det till Quick Kutz-tång så blir det kanske enklare.

En Quick Kutz-tång är förmodligen ett bekant pysselredskap för papperspysslare som t.ex scrappare och korttillverkare men mera okänt för tyg- och garnpysslare. Det är helt enkelt en stor stanstång som man kan använda för att stansa ut olika bokstäver och figurer ur papper för att sen använda dom på kort eller liknande.

Ta t.ex tändsticksaskarna jag gjorde för några år sen, där är nallarna och trollsländan utstansade med min Quick Kutz-tång. (OBS! OBS! Fotot är inte tagit i februari -11. Det är fusk! Eller nej, det är det ju inte för motivet är inte en del av utmaningen och börjar inte med Q heller. Pust! vilken tur!)

Det här inlägget postades i Övrigt, Papperspyssel, Prat, Pyssel, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Q=Quickkutztång

  1. jag skriver:

    Hej tänkte inte på en sån tång på Q. Klurigt värre.