Melodifestivalen 2011

Hemskt!!! Fasansfullt!!! Gräsligt!!! Skrämmande!!! Mardrömslikt!!! Det otäckaste jag sett på länge!!!

SÅG ni inte????!!!!!

I början av programmet stod dom ju UPPE PÅ GLOBEN och sjöng!!!

Maximal höjdskräck!!!

Säg att det var trickfilmat nån!!!

Resultatet av själva tävlingen då?

Eh ja, man ska aldrig underskatta små, söta pojkar och deras beundrarskaror. Nu får vi bara hoppas att resten av Europa tycker att han är söt nog också. För det är väl ändå sötaste deltagaren tävlingen handlar om? Eller har jag blandat ihop det hela med Toddlers & Tiaras?* Det är inte så lätt alla gånger…

Och att jag inte delar musiksmak med majoriteten av Sveriges befolkning kom inte direkt som nån chock för mig, det har jag vetat i många år. Men så länge ingen ramlade ner från Globen så är jag nöjd och tacksam ändå!

* Program på TLC om skönhetstävlingar för bäbisar och småbarn, i fall nån skulle ha missat eländet.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Melodifestivalen 2011

  1. Hedvig skriver:

    Tack för rar kommentar på min blogg! Kul också för nu hittade jag hit till dig. :)

    Kan dock inte uttala mig om inlägget ovan, då jag inte ens vet vem som vann! ;)

  2. Annefia skriver:

    Välkommen hit! Det var ingen större förslust att missa vem som vann. Det är tyvärr en låt som fastnar som klister i hjärnan vare sig man vill eller inte så du ska bara vara tacksam att du slipper. LOL