Jag vann!!!

Hurra! Min första bloggutlottningvinst! Får man vara lite så där ”glad som ett barn på julafton” då? Det är jag, oavsett om jag får eller inte (vem skulle kunna hindra mig. LOL).

Vad jag vann? Förutom julaftonskänslan? Ett av Hållpats verkligheten-Lovisas pysselpaket, jag vet dock inte vilket än.

Lotterivinst

Dessutom är det strålande solsken och väldigt mycket vårkänsla i luften. Termometern på min balkong visar 23,3 grader men det är förstås i gassande solsken och inte rättvisande alls. Det är inte 23 i grader ute ÄN men det är ändå skönt och härligt ute och man kan se små spår av barmark runt trädstammarna t.o.m. Det gäller dock att intensivstirra på dom där fläckarna när man går ut så att man inte ser all den hemska snön runtomkring.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Papperspyssel, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag vann!!!

 1. Gurkiss skriver:

  Vad roligt :)

  GRATTIS :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

 2. Sanna skriver:

  Grattis!! =)

  SV: Ja jag är så himla tacksam att jag är hemma hos min goa familj igen.. <3

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kraaaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Jag hoppas du får en trevlig helg också! Även om du kanske inte mår så bra så måste du ju uppskatta helgen (och livet rent allmänt) så mycket mera nu.

 3. Lovisa skriver:

  Oj, förlåt, jag måste ha missat det här inlägget helt av någon olycklig anledning, men nu ska jag svara på vilket paket du vann, och det blev det röda! Vet inte om du lyckades hitta min mailadress, men nu har du den iallafall här ovan förhoppningsvis. Annars hittar du den i min meny, i sidebaren :)
  Grattis än en gång!