Dag 1. Självporträtt

Självporträtt

Jaha, det är väl så typiskt mig att inleda den här utmaning med att vara obstinat, motvalls, otrendig kärring mot strömmen! Men jag har en princip som jag aldrig kommer rucka på här i bloggen; ABSOLUT inga bilder av mig på internet. Jag vet, jag vet, det går emot den rådande trenden där man ska visa upp sig själv och sina nära och kära in i minsta detalj. Men näpp, inte jag inte! Personlig integritet är nått jag är mån om och jag gillar internet som en plats där man bedöms för den man ÄR innerst inne, inte för hur man ser ut, vilka kläder man har eller vad man jobbar med. Så där som internet var förr i tiden, före Facebook och Dagens Outfit typ. Japp, jag SA ju att jag var obstinat kärring mot strömmen. LOL

Men temat ”självporträtt” kan ju tolkas hur man vill. En bild av min hand med årstavlebroderiet i högsta hugg säger EGENTLIGEN mycket mer om vem jag är än ett foto på mitt ansikte nånsin skulle kunna göra.

Nästa dag: Favoritpryl
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Broderi, Prat, Pyssel, Utmaningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.