Snart färdig! (måndagsuppdateringen)

Blev ni oroliga där ett tag att allt ni skulle få se av broderiet denna måndag var en hopskrynklad handbild? Ingen fara! Jag tog naturligtvis en helt vanligt måndagsuppdateringsbild samtidigt. Jag vill bara sprida ut mina poster lite över dagen så att det alltid ska löna sig att kolla in här på bloggen. MÖJLIGTVIS kan dom spridda inläggen också bero på att jag har lite fler saker för mig än att skriva tre blogginlägg på rad, MÖJLIGTVIS… men knappast troligt. LOL

broderi

Den här veckan har jag varit riktigt duktig och jag är nästan, nästan färdig med själva korstygnsbiten nu. Allt jag har kvar är att sy färdigt den halvfärdiga yttre ramen och så brodera några fina, vintergröna löv ute i ramen, sen är det dags för efterstygnen/konturerna.

Det här inlägget postades i Broderi, Måndagsuppdatering, Pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snart färdig! (måndagsuppdateringen)

 1. Lovisa skriver:

  Hej, nu svarar jag här iallafall fast jag sagt att jag skulle svara i min egen blogg… Men, det känns enklare att göra så här för mig tror jag. Eller.
  iallafall – jättebra ideér till Gundes kläder, folkdräkten kommer bli ganska så knepig att göra, men du har rätt i att det skulle passa honom. Och tshirten var också en fin idé, tack så mycket!

  Nej, jag fick aldrig något mail, måste ha kommit på villovägar? Prova skicka ett igen, så håller jag tummarna att det kommer fram.

  • Annefia skriver:

   Du får så gärna svara här. :o) (Huvudsasken är ju att du hittar mitt svar sen) Folk som tycker vi skriver kryptiska meddelanden om Gundes kläder kan ju alltid kika in på din blogg för att förstå bättre. LOL Jo, folkdräkten skulle säkert bli en utmaning men det skulle inte förvåna mig om han HAR en och utmaningar är kul.

   Knepigt med mailet! Jag testar att skicka ett till på en gång. Om du inte får det, kolla i din spamfolder, annars får jag skicka det från en annan avsändaradress.

 2. Sanna skriver:

  Ser ut att bli jättefint! =)

  SV: Mmm man får se till att inte pressa sig för hårt..idag blir det en lugn hemmadag i alla fall..orkar inte vara ute på hela tiden..
  Ja visst är kjolen superläcker..kanske inte passar mig alls men det struntar jag i..kommer bara klä mig i sånt jag gillar när kilorna börjar rasa ordentligt.. =)

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kraaaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Jag tror kjolen kommer bli jättefin på dig! Och jag är helt och hållet för att klä sig i det man själv gillar och inte bry sig om vad andra tycker passar.

   Det samma!