Dag 4. Min hobby

Fiske

Erkänn att ni är förvånade!

Erkänn att det inte ALLS föreställt er den här typen av bild här!

Erkänn att ni tog för givet att jag skulle posta en pysselrelaterad bild!

Jag erkänner själv, när jag först såg den här utmaningen så trodde jag också att jag skulle posta en pysselrelaterad bild idag och började fundera på vad jag skulle fotografera som bäst sammanfattade alla sorters olika pyssel som jag gillar. Men så kände jag att hela den här bloggen trots allt är dedikerad till min pyssliga, kreativa hobby och jag faktiskt har andra sidor och andra hobbies också och fiske är dessutom nånting som jag verkligen gillar.

Tyvärr blir det inte att jag fiskar lika mycket nu som jag gjorde förr. Det är ju så mycket mera komplicerat nu sen jag blivit sjuk och jag har dessutom flyttat i från alla mina vanliga fiskevatten. Här är det nästan bara fråga om havsfiske (jag fördrar insjöfiske, allra helst ädelfisk) och/eller platser som är alldeles för svårtillgängliga för mig.

Men trots att jag inte fiskar lika ofta längre så älskar jag det fortfarande lika mycket. Fiskarna på bilden är fångade när jag var och hälsade på min bror och min svägerska (och ett av mina favoritfiskeställen). Det var nånstans i mitten av maj, +2 grader, duggregn och snålblåst. KALLT med andra ord, trots tröjor, sjalar, regnjackor, filtar och vetekatten om det inte var en presenning inblandad med. LOL Men trots kylan så njöt jag i fulla drag och tyckte det var en underbar fiskeutflykt, jag var hemma i min egen skog igen och det nappade ju för fullt! Det tog oss bara ca 1 timme att dra upp fiskarna på bilden (två av dom större är mina) men sen gav vi upp tände vi en brasa i ställe och värmde oss med mat och granskottste istället. Mums!

Förövrigt är jag snäääääll! Jag HADE egentligen tänkt visa en bild på ett stort, slemmigt, monstruöst gäddhuvud men så tänkte jag att det kanske finns folk som äter framför datorn eller folk som vill kunna våga bada i svenska insjöar även sommaren 2011 så jag bestämde mig för att välja en snällare bild i stället. Men om ni är riktigt, riktigt modiga och verkligen VILL se den där gäddbilden så kan ni ju klicka här. Men kom sen inte och säg att jag inte varnade er!!!

Det är min bror dom plockar bort draget, gäddan i frågan lever och jag hade då inte vågat stoppa dit mina fingrar! LOL Den är stoooor!

Nästa dag: En gammal bild
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.