Dag 3. En familjemedlem

Mipan

Min älskade lilla Mipa!

Naturligtvis finns det människor jag räknar till min familj också men vi bor inte tillsammans och jag vill lika lite visa bilder på dom som jag vill visa bilder på mig själv, alltså blir det en av mina ”jambos” i stället, i det här fallet Mipan.

Lilla Smulan förekommer så ofta i bloggen ändå eftersom hon är familjens minsting, familjens clown och familjens lilla kleptoman. Min gammkatta däremot sover mycket mer och ägnar mesta delen av sin vakna tid åt att antingen kela med sin matte eller köra med sin matte. Minst lika charmigt (kelandet, inte det faktum att hon betraktar mig som sin favoritslav) men inte lika mycket att blogga om.

Jag älskar den här katten så otroligt mycket!!!

Nästa dag: Min hobby
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 3. En familjemedlem

  1. jag skriver:

    Tänk att en så liten individ kan rymma så mycket kärlek!
    Jag kan se på dom på olika sätt. ”Ser” jag på dom med hjärtat är de otroligt stora. men om jag bara ”ser” dom med ögonen, förvånas jag ibland över att de är så små.
    Jag brukar ”drunkna” i hennes brors ögon varje kväll, när han ligger på mitt bröst och försiktigt stryker min kind min sin varma tass. Det kallar jag kärlek!