Dag 6: Tema ”grön”

Balkongen 2010

När dagens fotoutmaning är på temat grönt så kändes det självklart att visa en bild från min balkong. Det här bilden ger i alla fall en liten glimt av hur frodig min balkong var i somras (det här är ändå bara ena gaveln, hela långsidan var också en tjock, grön vägg + att det var massvis med blommor överallt) Dom höga gröna plantorna till vänster är två tomatplantor. Dom nådde tillslut ända upp till balkongen ovanpå och gav en riklig skörd. Plantorna som täcker resten av spaljén är vitblommande rosenbönor. Mmm…. Gott!!!

Om du är intresserad av växter och balkongodling har jag en balkongblogg på engelska som uppdateras sommartid (även om du inte är så hemma på engelska så är den proppfull av bilder, i synnerhet från sommaren 2009, i somras blev det lite sämre)

Nästa dag: En bild som jag aldrig lagt upp
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 6: Tema ”grön”

  1. jag skriver:

    Vilken härligt frodig bild på temat grön!
    Snart är det dags igen att börja så och plantera, bara snön försvinner.

    • Annefia skriver:

      Längtar!!! Det är ju inte så lätt att förså nu för tiden dock men lite rosenbönor ska jag väl kunna gömma undan för Smulan i alla fall.