Dag 7. En bild som jag aldrig lagt upp

Isabelle

Det här är Isabelle, en av mina ball jointed dolls. Kläderna är handsydda av mig. Jag föredrar att sy för hand även om det tar tid för det ger mig mer kontroll och är dessutom mera avkopplande än att sy på maskin.

Isabelle är 43 cm, alltså en hel del större än en Barbie. Jag har målat hennes ansikte själv och också valt sånt som hår och ögon.

Nästa dag: En favoritbild
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Prat, Pyssel, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag 7. En bild som jag aldrig lagt upp

 1. jag skriver:

  Det är en ljuvlig bild på Isa.
  Vilket jobb att sy alla hennes kläder för hand! Men resultatet har ju blivit bra.

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag gillar verkligen den här bildserien jag fotade och kjolen är en av hennes favoritplagg Men visst är det myckety jobb att handsy, i synnerhet fållar och dekorsömmar som jag syr med små, små stygn för att det i alla fall ska bli någorlunda skalenligt, och raka och jämna ska dom ju helst vara med.

 2. dagenskreativa skriver:

  Tack för den fina kommetaren om glassbägaren:) Har bara använt mig av stoppning men det räckte för att den skulle stå stadigt:)

  Hoppas att du fått en bra start på veckan!

  • Annefia skriver:

   Tack det samma!

   Imponerande att det bara är stoppning och ändå kan bära all tyngden upptill. Min fyr har ju inga problem att stå stadigt med bara vadd men den är ju bara en rak ”pinne”. Din glassbägare bär ju en massa upptill.