Lite nya grejer!

Restgarnssockor

Först ett par nya restgarnssockor från mamma. Me likes restgarnssockor! Dom blir så fina och färgsprakande + att jag gillar att man tar tillvara på gamla restgarnsnystan. Rent allmänt gillar jag ”ta tillvara”-tänkande. Och så gillar jag ju sockor då, sockoman som jag är! Sockor eller barfota är min grej, strumpor använder jag bara när jag ska ha skor på mig och vistas bland ”civiliserade” människor. (Min definition av civilisation är alltså att ha strumpor på fötterna. LOL)

pysselmaterial

Och sen lite nya saker från Panduro, ögon 4mm, ögon 9mm och vita pompombollar. Dom minsta ögonen och pompombollarna är tänkta till mitt nästkommande projekt när jag väl är färdig med årstavlorna (konturer är tråååååkigt att brodera) men jag är lite fundersam över storleken. Jag önskar att det hade funnits en ögonstorlek mellan 4 och 9mm och jag kanske borde ha tagit dom större pompombollarna? Men det är inte lätt när man handlar via ombud och inte kan se varorna annat än på Panduros hemsida, det är svårare att föreställa sig storleken då. Men om jag krymper ner ”projektet” lite så blir det nog bra ändå…

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Övrigt, Pyssel, Stickat, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lite nya grejer!

 1. Sanna skriver:

  Läckra strumpor och jag bara älskar ditt gamla våffeljärn! <3

  SV: Mmm misstänker att det kommer vara svårt att hitta balansen..men får vara nöjd om jag får lite kläm på det i alla fall då.. suck..
  Värst är det ändå att få magknip hela tiden..bara man tittar på något ätbart..har tappat matlusten i stort sett helt pg av obehaget att äta..man äter bara för att man måste..men man får väl lära sig leva med det också..finns ju ingen återvändå liksom..

  Nej nu fram för positivt tänkande..klart jag kommer få mer ork och det kommer bli lättare med matbiten..snart har jag tappat tillräckligt med kilon för att kunna glida ner i mina vintageklänningar..längtar längtar! =) <3

  Mmm visst är min anteckningsbok supersöt..10kr är inte heller helt fel.. =)

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kraaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jag tänkte på dig när jag postade bilderna på våffeljärnet faktiskt. Jag vet ju att du gillar gamla saker.

   Själva matbiten kan jag inte komma med så många råd om men jag misstänker att det är det samma där egentligen, att försöka hitta en bra balans och vara snäll mot sig själv när man misslyckas.

   Kram!

 2. Lovisa skriver:

  Så mysiga sockor! Önskar som sagt att jag kunde sticka bättre än en ihålig lapp på 2×3 cm.

  • Annefia skriver:

   Jag är ingen höjdare på att sticka jag heller om jag ska vara ärlig. Dom här sockorna har ju mamma stickat åt mig. Fast jag HAR stickat några ytte, pytte små sockor i alla fall som jag väl får ta och visa nån gång.